Rochii frumoase la gala premiilor Laurence Olivier

De Cristina Popa pe

Pe lângă acordarea premiilor pentru cele mai bune prestaţii actoriceşti din teatrul britanic, cea de-a 34 Gală a decenării premiilor Laurence Olivier care a avut loc duminică…
… searăla Grosvenor House, în Londra, a presupus şi o inevitabilă paradă a ţinutelor de gală.

Astfel, dacă marea învingătoare a serii, Rachel Weisz (40 ani), s-a remarcat nu doar prin câştigarea premiului la categoria „cea mai bună actriţă”, pentru rolul lui Blanche DuBois din piesa „Un tramvai numit dorinţă”, ci a suprins plăcut şi prin rochia semnată Narciso Rodriquez, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Keira Knightley.

În vârstă de 24 de ani Keira a optat pentru o ţinută bătrânească, cu un imprimeu prea încărcat, creaţie a designerului britanic Erdem.

Kim Cattrall (53 ani), prezentă şi ea la eveniment, a ales să îşi pună în vloare silueta de invidiat cu ajutorul unei rochii Lanvin din colecţia pentru primăvară/vară 2010, în timp ce fosta component a trupei Spice Girls, Melanie Chisholm (36 ani), cunoscută drept  Mel C. a preferat o creaţie Victoria Beckham (toamnă/ iarnă 2009-2010).

În urmă cu câteva luni, la un eveniment organizat de fundaţia lui Elton John pentru cei bolnavi de SIDA, aceeaşi rochie a mai fost purtată şi de Posh.

Rochii frumoase la gala premiilor Laurence Olivier
Victoria Beckham (decembrie 2010)  Victoria Beckham toamnă/iarnă 2009-2010  Mel C. (martie 2010)

Printre alte nume remarcabile prezente la eveniment s-au numărat Jude Law, Mr. Bean – Roan Atkinson şi fostul agent Dana Scully, Gillian Anderson.

Foto: NorthFoto, Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro