Rita Ora, criticată pentru stilul ei. Vezi verdictul!

De Geo Berciu, pe Ultimul update Luni, 07 martie 2022, 15:46
Stiliştii îi recomandă artistei Rita Ora ca prioritatea ei în 2015 este să se fixeze asupra unui stil şi să-i schimbe hainele, după ce întreg anul trecut orice încercare de a fi creativă în vestimentaţie i-a atras constant comparaţia cu Rihanna.

Luate separat, ţinutele Ritei Ora sunt digerabile, susţin criticii de modă, dar nu scuzabile. Când sunt însă analizate împreună, piesele vestimentare ale vedetei denotă lipsă de bun-gust, iar mixurile încercate, chiar dacă se doresc îndrăzneţe sunt departe de a fi inovatoare.

rita-ora-stil 1

Cele patru ţinute de mai jos ilustrează mai bine ca orice amalgamul din garderoba cântăreţei Rita Ora. Plecând de la părul roz şi bandanele din care şi-a construit outfitul la body-ul negru din catifea semnat Ulyanka Sergeenko, combinat cu cizme înalte, sau de la bluza Fausto Puglisi și fusta cu şliţuri laterale la salopeta Marchesa, toate denotă încercări nereuşite de a se impune în fashion.

rita-ora-stil 2

La un anumit nivel, criticii de modă îi apreciază abordarea provocatoare şi faptul că nu-i este teamă de provocări, însă a atrage atenţia asupra ta de fiecare dată prin ţinute de Halloween îi anulează orice şansă de a deveni un icon-style.

rita-ora-stil 3

Sfatul editorilor fashion este să-şi schimbe vestimentaţia şi să mizeze mai mult pe ţinutele care o reprezintă, ajungând la un stil unic, îndrăzneț și edgy, fără a fi obraznic și respingător.

(Sursa foto: Hepta, Northfoto)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!