Reduceri de preţuri la început de an

De Andra Pecingina, pe

Chiar dacă abia în 15 ianuarie se dă startul oficial la reduceri de preţuri, am găsit pentru tine câteva magazine cu oferte promoţionale de început de an! Dacă în Milano reducerile…
… începute pe 2 ianuarie 2010 au adus cu ele cozi imense în magazine, în Bucureşti mai avem puţin de aşteptat.

Perioada uzuală pentru solduri şi promoţii este între 15 ianuarie şi 15 aprilie. Atunci preţurile practicate de magazine la articolele de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru sezonul rece vor fi cu 20% până la 70% mai mici.

În perioada 28 decembrie 2009 – 28 ianuarie 2010 magazinele Debenhams ne ademenesc cu reduceri de preţ de până la 50% pentru piesele din colecţia de toamnă-iarnă 2009.

Reduceri de preţuri la început de anAstfel o geantă de ocazie scade de la 262 de lei la 131 de lei, o căciulă călduroasă poate fi achiziţionată cu 67,5 lei în loc de 135 de lei. Un poncho tricotat poate scădea de la 337 de lei la 168,5 şi un trench frumos colorat este vândut cu 281 de lei, când preţul iniţial era de 562 de lei.

În perioada 02 – 31 ianuarie 2010, în magazinele Meli Melo – Paris te aşteaptă o ofertă de preţuri cu până la 50% mai mici, pentru a începe anul nou cu stil.

O mulţime de produse pot fi ale tale la preţuri foarte accesibile: coliere, brăţări, curele fantezie de la 4,99 lei, cercei fantezie de la 7,49 lei, genţi de la 19,99 lei şi eşarfe, fulare sau pălării de la 9,99 lei.

Magazinele Nissa din marile centre comerciale au de asemenea oferte promoţionale de până la 70%. Astfel vei putea achiziţiona piese clasice la preţuri mult mai mici, pantaloni la 49,5 lei, sacouri chic la 39,5 lei, rochii şi jachete la 59,5 lei şi bluze feminine la 29,5 lei.

În perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2010, reducerile vor ajunge până la 70%  pentru vestimentaţia şi accesoriile semnate Kipling, Catwalk, Olsen şi Forever18, până la 50% la magazinele Mandarina Duck.

Reduceri de preţuri la început de anBrandul BijouxTerner îşi sărbătoreşte clientela cu oferte speciale: orice produs la 39 lei în perioada următoare.

Magazinele online ne aşteaptă cu promoţii de final de sezon, FashionUp.ro afişează reduceri de 5 până la 50% la produse marca Bata, PNK, Clarks, FOX şi House of Art.

Magazinele online din afară, unde vei găsi ultimele colecţii ale designerilor de renume internaţional au dat şi ele startul reducerilor de sezon, pentru a face loc noilor colecţii pentru 2010. Astfel celebrul magazin net-a-porter.com propune o „end of season sale” aşteptată de femeile din întreaga lume. Poţi achiziţiona rochii Halston, Marchesa sau Vivienne Westwood cu şi pantofi şi cizme Jimmy Choo ale căror preţuri sunt cu 30% sau 50% mai mici.

kirnazabete.com este un alt magazine online cu piese de designer care te aşteaptă  cu reduceri între 60% şi 75%. Câteva mărci pe care le poţi găsi acolo: Balmain, Alexander Wang, Proenza Schouler, Givenchy, Lanvin sau Stella McCartney.

La finalul lui 2009 toate magazinele ne-au aşteptat să le trecem pragul şi ne-au ademenit cu oferte promoţionale foarte variate. Dar cele dintre noi care au cheltuit tot pe cadouri pentru cei dragi au ocazia să cheltuiască o parte din primul salariu pe 2010 pe mici atenţii pentru o pot face începând chiar din prima zi a anului.

Ţi-am semnalat mereu evenimente de shopping importante şi promitem că te vom ţine la current cu ofertele promoţionale ale magazinelor şi cu datele târgurilor de reduceri care cu siguranţă vor împânzi capitala!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!