Vedete bine îmbrăcate la Brit Awards 2010

De Cristina Popa, pe

Dacă trăiai cu impresia că Lady Gaga nu mai poate şoca prin ţinutele ei bizare, ei bine, te-ai înşelat. Prima, şi cu singuranţă cea mai memorabilă apariţie pe covorul roşu…
… de la la gala Brit Awards 2010 din Londra, a fost nimeni alta decât noncoformista  „Poker Face”.

Îmbrăcată într-o ţinută complet albă, realizată din trei volane supradimensionate, cu o mască-dantelă pe faţă şi o coafură în stilul Mariei Antoinette, Lady Gaga a reuşit să pună în umbră atât vedetele prezente la eveniment, cât şi celelate outfit-uri prin care s-a făcut remarcată de-a lungul timpului. Să fi fost alegerea ei un omagiu adus regretatului, dar excentricului designer Alexander McQueen?

Deşi obişnuia să ne uimească şi ea prin alegerea unor ţinute mai puţin convenţionale, pe locul doi la capitolul „apariţii surprinzătoare” s-a clasat Lily Allen. Dacă în mod normal artista britanică jongla cu imprimeuri, culori şi nuanţe  variate şi vesele, de data aceasta a optat pentru o neobişnuită rochie Chanel… neagră, lungă, de inspiraţie gotică.

Vedete bine îmbrăcate la Brit Awards 2010Cu adevărat reuşită, dar atipică pentru stilul cu care ne-a obişnuit a fost ţinuta funky purtată  de Leona Lewis – o rochie argintie cu un design futurist, semnată William Tempest şi o pereche de pantofi ciclam, Stella McCartney.

Deşi au fost nevoite să îndure frigul, alături de interpreta melodiei „Bleeding Love”, câştigătoare la categoria „cele mai inspirate ţinute” în tendinţe, s-au numărat şi fetele de la Sugababes (Amelle Berrabah, Jade Ewen şi Heidi Range), dar şi Alesha Dixon.

Fără să fie cu adevărat prost îmbrăcate, în alegerea ţinutelor pentru Brit Awards 2010, Kylie Minogue, Courtney Love, Geri Halliwell şi Pixie Lott au mers mai mult pe principiul, de data acesta, nu tocmai inspirat,  „moda nu e ce se poartă, e ceea ce cred eu că îmi stă bine”.

În cee ce priveşte prezenţele masculine, puţinii domni care şi-au făcut apariţia la eveniment – Robbie Williams, Calvin Harris sau Daniel Merriweather, au ales ţinute preponderent casual, însă  cea mai inspirată alegere a făcut-o totuşi Mika.

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!