Rafinament în verde. Iată 3 apariţii de poveste!

De Geo Berciu pe
Verdele este o culoare specială, care a cucerit covorul roşu, însă doar câteva vedete se pot lăuda că o pot purta cu rafinament. Iată 3 apariţii de poveste!

La cei 70 de ani pe care îi are, Helen Mirren s-a impus de-a lungul timpului ca un model de stil şi eleganţă, de aceea nu este de mirare că a devenit şi noua imagine L’Oreal Paris. Apariţia ei însă la Festivalul de film de la Berlin a uimit pe toată lumea prin graţie şi rafinament. Purtând o rochie din dantelă, semnată Dolce & Gabbana, actriţa a captat imediat atenţia, nu doar datorită culorii vibrante şi croielii impecabile, ci şi datorită siluetei sclupturale.

Helen-Mirren-rochie-verde

O altă nuanţă de verde, dar cu acelaşi succes a purtat şi Jane Fonda la premiile Grammy, când a îmbrăcat o salopetă cu franjuri, creaţie Balmain. Pantofii aurii Jimmy Choo, bijuteriile Vhernier şi clutchul Paula Cademartori, model „Cocca”, au contribuit din plin la un look de poveste. V-ar trece vreodată prin minte că doamna are 77 de ani?

Jane-Fonda-verde

Julianne Moore a ieşit triumfătoare la categoria “Performance by a Female Actor in a Leading Role, pentru rolul ei din filmul „Still Alice”, la Premiile SAG, însă modul în care a arătat actriţa de 54 de ani a obţinut mult mai multe aplauze. Verdele rochiei personalizate, creată de Givenchy pentru Julianne Moore, a fost uimitor asociat cu pielea ei de porţelan şi părul roșu. Actriţa a punctat şi la categoria bijuterii, cu bijuteriile Chopard, deosebit de elegante.

Julianne-Moore-rochie-verde

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro