Poze: Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la petrecerea Unica 15 ani şi AVON

De Erika Chivu, pe

Vedetele din România s-au întrecut în ţinute elegante şi sexy la petrecerea Unica 15 ani care a avut loc aseară la Bucureşti. Vezi cum s-au îmbrăcat Camelia Şucu, Andreea Ibacka, Elena Gheorghe, Carmen Brumă şi multe alte vedete autohtone!

Camelia Şucu şi Carmen Brumă

Ambele vedete au strălucit în ţinute negre foarte elegante. Camelia Şucu a optat pentru o rochie elegantă şi sobră foarte potrivită pentru vârsta şi silueta ei. O apariţie elegantă şi rafinată.
Carmen Brumă ar fi putut defila pe covorul roşu alături de oricare vedetă de la Hollywood în această rochie de gală super sexy cu spatele gol. Accsoriile, machiajul şi coafura i-au dat un aer glam.
Vezi cum s-a îmbrăcat Andreea Bănică la petrecerea Unica 15 ani!
camelia sucu si carmen bruma

Alexandra Bădoi şi Ana Maria Gheorghe

Cele două prezentatoare TV au optat pentru rochii diferite, dar foarte frumoase amândouă. Alexandra Bădoi a fost superbă în rochia roşie vaporoasă fără bretele, iar Ana Maria Gheorghe a optat pentru o little black dress, de asemenea fără bretele.
Alexandra Bădoi şi Ana Maria Gheorghe

Dana Rogoz şi Simona Pătruleasa

Două vedete foarte stilate care s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor şi de această dată. Simona Pătruleasa a fost o divă sexy în negru, în timp ce Dana Rogoz a ales o rochie cu crăpătură într-o nuanţă frumoasă de piersiciu accesorizată cu un clutch cutie supradimensionat.
Şi Loredana a purtat o rochie foarte frumoasă. Vezi aici cum a arătat!
Dana Rogoz şi Simona Pătruleasa

Elena Gheorghe şi Paula Chirilă

Încă două rochii negre pe stiluri diferite. Elena Gheorghe a fost sexy într-o little black dress cu franjuri care  i-a scos în evidenţă silueta, iar noua culoare a părului îi vine de minune. Paula Chirilă a ales o rochie  mai sobră cu mâneci lungi, dar decolteul adânc şi aplicaţiile argintii au reuşit să o scoată în evidenţă.
Elena Gheorghe şi Paula Chirilă

Anca Rusu şi Ştefan Lungu

Anca Rusu a fost delicată şi femină şa braţul lui Ştefan Lungu. Ea a purtat o rochie albă diafană cu o curea neagră în talie, în timp ce el a optat pentru un costum elegant cu papion. Unul din cele mai frumoase cupluri prezente la petrecerea Unica 15 ani!
Încă 4 bărbaţi celebri şi sexy la petrecerea Unica 15 ani!
Anca Rusu şi Ştefan Lungu
Vezi şi alte poze cu vedete din România în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!