Poze: Colecţia de rochii “La Capricieuse”, by Emma Zeicescu

Colectia “La Capricieuse”- Zellia by Emma Zeicescu îmbină jovialitatea tinerească a unui look casual cu glamour-ul nepreţuitei rochii de cocktail şi are ca sursă de inspiraţie spiritul francez, caracterizat prin simplitate, mister şi rafinament.
Emma a ales ţesături nobile, menite să flateze silueta feminină precum: jerse cu matase, voal de mătase, dantelă şi  voal de lână, toate aceste ţesături având o cromatică elegantă, de la fuchsia , verde-smarald, bej şi negru la roşu aprins. Croiul rochiilor este o declaraţie de dragoste pentru stilul retro-chic, pentru farmecul subtil şi disctincţia  femeii de altădată.
Colecţia se adresează acelei femei care este conştientă de puterea sa de seducţie, care îşi cunoaşte atuurile şi care nu are nevoie de opulenţă vestimentară pentru a păşi încrezătoare pe stradă. Este acea femeie pentru care simplitatea unei ţinute completează perfect complexitatea personalităţii ei.
Poze: Colecţia de rochii “La Capricieuse”, by Emma Zeicescu

Emma s-a lasat inspirată de Franţa, cea despre care se poate spune că este ea însăşi o istorie a modei. Rafinamentul francez , acel “je ne sais quoi” poate fi găsit în simboluri care transcend toate timpurile fie că este vorba de nonconformista Coco Chanel, femeia care a coborât moda în stradă, fie că este vorba de îndrăzneaţa Brigitte Bardot sau de discreta şi misterioasa Catherine Deneuve, până la influenta Carine Roitfeld.

Pictorialul colecţiei a avut-o ca protagonistă pe Raluca Iorga, fashion-editor al unei apreciate publicaţii şi s-a dorit o călătorie prin lumea Zellia, printre visele ei croite îndrăzneţ.

“Nu mă erijez în postura unui designer! Nu asta a fost miza mea când m-am gândit să creez o colecţie de rochii, ci mi-am dorit foarte mult să pot reînvia eleganţa siluetei de altădată, prin suflul prezentului. Vreau ca Zellia să constituie o alternativă pentru acele femei ce îşi doresc ţinute care să frapeze prin simplitate, pentru cele care flirtează şi seduc la modul cel mai insinuant şi subtil. Am ales Franţa ca sursă de inspiraţie pentru că reuşeşte atât de armonios să îmbine dezbrăcarea de orice reguli cu învăluirea într-un mister greu de descifrat, dând naştere unei femei cu atitudine, puternică şi seducătoare! Până şi locaţia shooting-ului colecţiei am ales-o în concordanţă cu spiritul parizian, cochet, al cafenelelor: La belle Vie!
Majoritatea ţinutelor au fost create cu scopul de a putea fi purtate atât ziua la o cafea cu prietenele, căt şi seara, accesorizate potrivit! Pentru pictorial am ales ca accesorii brătări, inele şi coliere din piele de pisică de mare A Cuckoo Moment şi clutch-urile din lemn de acai Rocio de la Wardrobe-b!
Poze: Colecţia de rochii “La Capricieuse”, by Emma Zeicescu
Mi-am dorit foarte mult să am un mic atelier de creaţie, asa cum este Zellia, un spaţiu în care să mă pot juca cu imaginaţia mea, dupa 8 ore în care sunt omul responsabil, obiectiv, nepărtinitor şi neemoţional, care prezintă ştirile zilei. Aveam nevoie de acest echilibru dinamic în viaţa mea profesională!
Sper să nu fiu criticata prea aspru pentru iniţiativa mea, de acei guru ai modei, fiindcă nu mi-am  arogat nici cunoştinţele unui designer şi nici pregătirea lui.
Tot ce îmi doresc este să văd străzile capitalei pline de femei elegante, cu stil, care au discernământ în alegerea vestimentară, îmi doresc să văd creativitate, curaj….. ALTERNATIVE!” a declarat Emma Zeicescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!