Ce se poartă în toamna asta, recomandări Mathilde

De Unica.ro, pe

Toamna aceasta începe într-o notă jucăuşă, optimistă şi plină de schimbări de atitudine.
Punând accent pe flori brodate manual şi pe materiale cu buline, folosite inspirat pentru a da o complet altă turnură unei piese uni, noile creaţii Mathilde se bazează, în continuare, pe puterea culorilor.

Gulerele, vedete în colecţiile Mathilde

Piesele recomandate de acest brand românesc sunt realizate din combinaţii de materiale perfecte atât pentru o zi la birou, cât şi pentru o  petrecere alături de prieteni sau rude. „Gulerele – element preponderent al hainelor bărbăteşti- devin feminine prin aplicarea de flori brodate, iar mânecile împrumută din rolul unei broşe sau a unei eşarfe prin realizarea tip patchwork din materiale de culori sau texturi diferite”, explică reprezentanţii brandului.

Ce se poartă în toamna asta, recomandări Mathilde

Ce se poartă în toamna asta, recomandări Mathilde

Piesele multifuncţionale, soluţii de urgenţă de la Mathilde

Supriza incontestabilă a colecţiei este realizată de piesele multifuncţionale, asemenea rochiei Rochas care prin simpla adăugare a unui brâu poate fi transformată dintr-o rochie cu accente romane pentru momente leisure într-o rochie de cocktail.

Ce se poartă în toamna asta, recomandări Mathilde

„Materiale precum tul, voal, poplin, jerse, taft şi in sunt îmbinate în ţinute care îşi propun să facă trecerea de la concediu la zilele de birou mai uşoară, mai comodă şi mai veselă”, explic designerul Mathilde.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!