Ce genţi se poartă în vara 2013

De Unica.ro pe

Vara asta se poartă genţile cu dantelă, cele colorate, dar şi genţile accesorizate cu panglici. Vezi pozele!

Genţi de vară: panglica, un concept pur feminin

Panglica este un element prezent astazi printre accesorii, parfumuri sau rochii! Aplicate pe genţi, dau un look feminin, chic, inocent. Se potrivesc de minune chiar şi pe genţile de plajă.
Ce genţi se poartă în vara 2013
Geantă Carpisa, 119,90 lei

Genţi de vară colorate şi vesele

Când porţi o ţinută în culori neutre, ai nevoie de o geantă puternic colorată care să te scoată din anonimat. Mizează pe verde smarald, portocaliu, fuchsia, albastru cobalt.
Ce genţi se poartă în vara 2013
Geantă Meli Melo, 109,99 lei

Genţi de vară feminine cu dantelă

Nimic nu este mai feminin şi mai misterios decât dantela. Gentile cu dantelă, fie ele plicuri, genţi de mână sau de umăr, aduc un plus de senzualitate oricarei femei. Pentru un plus de originalitate, caută genţi cu dantelă imprimată pe Jacquard, dantelă sub formă de imprimeuri pe pânză, ornamente cu dantelă pe o bază creată din paie sau mai multe straturi de dantelă suprapuse.
Ce genţi se poartă în vara 2013
Geantă Carpisa, 79,90 lei

Gentile din piele brodata, eleganta la superlativ

Gentile realizate din materiale brodate sunt extrem de sofisticate si de rafinate, asigurand oricarei tinute o nota de eleganta si lux. Realizarea de materiale care contin broderii sau valuri include un proces de fabricare foarte rafinat, de aceea doar anumite branduri isi permit realizarea lor.
Ce genţi se poartă în vara 2013
Geantă Carpisa, 229,90 lei

Geanta supradimensionată rămâne în trenduri…

… poate şi pentru că e foarte practică. Alege un model clasic, simplu şi o culoare neutră, iar geanta supradimensionată va fi cea mai bună prietenă a ta toată vara.
Ce genţi se poartă în vara 2013
Geantă Meli Melo, 129,90 lei
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro