Manolo Blahnik reneagă platformele

De Andra Pecingina, pe

Într-un interviu recent acordat publicaţiei britanice „The Telegraph” designerul, faimos datorită serialului „Sex and the City”, se declară bucuros că domnia platformelor s-a încheiat.
Săptămâna trecută Manolo Blahnik a lansat noua sa colecţie pentru primăvara şi vara anului 2010, modele stiletto cu tocuri elegante pe o talpă numită „zero” şi sandale fără toc, mărturiseşte că a creat pantofi cu platformă în trecut, însă acum este plictisit de aceste modele care au acaparat atenţia industriei.

„Da, da, da. Gata cu platformele, vă rog. Sunt atât de bucuros!” declara creatorul cu această ocazie.

„Poate că am pierdut bani datorită refuzului meu de a lucra astfel de modele când ele au fost în vogă… Dar nu îmi pasă. Le-am avut în lucru în anii ’70 şi mi-a fost de ajuns. Nu îmi mai plac!”

Noua colecţie Manolo Blahnik primăvară-vară 2010 numită „Applique” aduce o serie de modele noi de pantofi şi sandale cu toc stiletto, decorate cu flori din piele sau lucrate dintr-o singură bucată de piele de Cordoba, cu inserţii de filigran şi alte detalii de inspiraţie medievală.

Manolo Blahnik reneagă platformele Întrebarea este dacă noile creaţii Blahnik sunt demne de picioarele protagonistelor din filmul „Sex and the City:2”?

Filmările la peliculă au început de curând în New York şi Manolo Blahnik a trimis deja căteva modele celor responsabili cu ţinutele stilate ale lui Carrie, Samantha, Miranda şi Charlotte.

Rămâne de văzut dacă Patricia Field&Co. sunt de acord cu viziunea lui Blahnik sau vor opta pentru modelele momentului, cele cu platformă ameţitoare!

 Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!