Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

De Diana Sorescu pe

Azi încheiem o nouă săptămână plină, iar acum vă provocăm la vot! Patru dive, patru femei frumoase îmbrăcate stilat. Care este preferata ta, pe cine declarăm câştigătoare?

Look-ul săptămânii

Pe 1 iunie, Andreea Pătraşcu şi Cabral au spus „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă. Pentru această zi specială, frumoasa blondă a ales o ţinută făcută pe comandă.

Creaţia corai cu inserţii din dantelă nude poartă semnătura Deea Buzdugan şi a fost făcută după dorinţele Andreei. La fel şi pantofii cu platformă, marca Smiling Shoes!

Pentru turneul său de promovare, Kylie Minogue a ales o rochie într-o nuanţă vibrantă, stropită cu bucăţi de oglindă şi mărgeluţe. Creaţia cobalt de la Pucci, cu imprimeu stilizat, s-a potrivit de minune cu sandalele argintii, ultra-feminine!

La o petrecere mondenă de clasă, Andreea Raicu a optat pentru o rochie neagră, maxi, cu umerii goi.

Andreea a combinat creaţia minimalistă nu doar cu un accesoriu pentru păr, ci şi cu 1917 diamante! Bijuteriile luxoase de la Rafael &Sons au conferit ţinutei un aer regal, extrem de rafinat.

Salma Hayek e seducătoare în rochia paietată culoarea vinului! Creaţia Gucci îi pune divei silueta în valoare, iar boleroul, pantofii şi clutch-ul ton sur ton se potrivesc perfect.

O decizie grea săptămâna aceasta. Totuşi, care e preferata ta? Votează!

Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

Foto: PR, Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis