Produse cosmetice ce se vor lansa în 2010

De Andra Pecingina, pe

Studiile de piaţă efectuate spun că în 2010 femeile vor cumpăra doar produsele cosmetice esenţiale şi rămân fidele mărcilor preferate. Cu toate acestea, anul viitor ne aduce lansări …
…  de noi machiaje, parfumuri cu semnătura vedetelor şi chiar o carte cu sfaturi de înfurmuseţare!

Pregăteşte-ţi bugetul pentru anul viitor şi citeşte mai departe să afli cu ce produse noi te aşteaptă brandurile internaţionale de cosmetice!

Lancôme împlineşte 10 ani în 2010 şi plănuieşte să lanseze o linie de gloss-uri de buze pe bază de miere în cadrul gamei lor 100% naturale.

Casa de modă Burberry va lansa în luna iulie a anului viitor o nouă gamă completă de machiaj, cu peste 100 de produse diferite pentru ochi, buze şi ten.

Brandul britanic de retail Topshop a anunţat că va scoate pe piaţă o gamă de cosmetice în primăvara anului viitor, cu preţuri începând de la 5 euro, care va fi îmbogăţită cu produse noi de patru ori pe an.  

Noi parfumuri

Balenciaga va lansa în februarie 2010 un nou parfum, a cărui ambasadoare va fi actriţa Charlotte Gainsbourg.

După succesul parfumurilor „Daisy” şi „Lola” Marc Jacobs se pregăteşte de lansarea unei noi game de parfumerie inspirată de aromele franţuzeşti de măr, rodie şi biscotti.

Primul parfum cu semnătura cântăreţei Beyoncé, „Heat”, va fi produs împreună cu Coty Cosmetics şi va fi lansat în februarie 2010.  Soţul artistei, producătorul Jay Z a anunţat că va lansa primele parfumuri semnate de Rihanna şi Kanye West, împreună cu competitorul Coty, compania Iconic Fragrances.

Pentru luna iulie 2010 avem notată lansarea unui parfum Eva Longoria. Actriţa din „Desperate Housewives” colaborează cu Falic Fashion Group pentru a crea parfumul „Eva by Eva Longoria”, care se va lansa în Statele Unite în vara anului viitor.

După colaborarea de success dintre Reese Witherspoon şi brandul Avon, urmează ca reprezentanţii mărcii să aducă în august 2010 un nou parfum semnat de cântăreaţa de la „Black Eyed Peas”, Fergie. Kim Kardashian s-a aliat cu firma  Lighthouse Beauty  pentru a lansa în februarie propriul parfum.

O dată cu premiera noului film „Sex and the City” Sarah Jessica Parker lansează o apă de parfum cu note florale şi fructate care se va numi „SJP NYC”.

Dansatoarea Dita von Teese a anunţat pe Twitter că plănuieşte să publice o carte cu sfaturi de înfrumuseţare în 2010, iar cântăreaţa Jessica Simpson va fi protagonista unui serial tip reality show pe canalul VH1 numit „Preţul frumuseţii”. Jennifer Lopez pregăteşte în februarie 2010 lansarea unui nou parfum numit  „Blue Glow by JLO”.

Alte lansări de parfumuri în 2010 sunt Sean John „Empress”, un parfum în colaborare Swarovski şi Martin Margiela, Burberry „Sport” pentru el şi ea, Gwen Stefani „Harajuku Lovers Sunshine Cuties”, aroma semnată Halle Berry şi numită „Pure Orchid” şi primul parfum semnat Shakira.

Foto:Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!