Cum obţii un make up natural ca cel purtat de Kate Middleton

De Diana Sorescu, pe

Kate Middleton, actuală contesă de Cambridge, este dovada pură că feminitatea şi frumuseţea naturală sunt infailibile. Iată cum îi place lui Kate să se machieze şi să se coafeze!
Kate, soţia prinţului William, este o femeie cu trăsături frumoase, care preferă să-şi potenţeze feminitatea prin simplitate.

Machiajul pe care Kate îl abordează este unul minimalist de fiecare dată. Un fond de ten în nuanţa pielii ei, creion dermatograf care să-i contureze ochii, mascara, un blush subtil şi doar gloss pe buze.

Dacă sprâncenele tinerei erau pensate mai arcuit şi mai subţire cu ani în urmă, iată că acum a revenit la un look mult mai natural.

Machiajul cel mai evident şi colorat pe care l-a purtat Kate a fost vineri, la marea nuntă regală. Ten bronzat, strălucitor, sprâncene conturate, ochi machiaţi cu negru şi indigo, blush roz şi gloss glazurat pe buze. Kate şi-a realizat make up-ul singură, asta după ce a luat în prealabil lecţii de machiaj cu nişte specialişti.

Cât despre păr, Kate are o nuanţă superbă, naturală, un şaten ciocolatiu cu subtile şuviţe aurii.

Coafura ei este de asemenea una simplă, cu cărare pe o parte, uşor de realizat cu peria şi feohn-ul.

În marea parte a timpului îşi lasă părul despletit să-i alunece pe umeri, iar uneori îşi prinde doar partea superioară, din calotă, aşa cum a procedat şi pentru ceremonie.

Iată dovada clară că simplitatea este pur şi simplu cuceritoare! Şi când o condimentezi şi cu un zâmbet adorabil ca al ei, totul e perfect!

Cum obţii un make up natural ca cel purtat de Kate Middleton

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!