Kate Middleton o copiază pe Lady Diana

De Geo Berciu pe
Asemănarea dintre stilul vestimentar al lui Kate Middleton şi Lady Diana este vizibil şi i-a făcut pe designeri să concluzioneze că soţia prinţului William încearcă să o copieze pe mama acestuia.

„Prinţesa inimilor”, aşa cum a fost supranumită la vremea respectivă Lady Diana, a fost un model de stil, eleganţă şi delicateţe, lucru de care Kate Middleton este perfect conştientă. Nu întâmplător, de fiecare dată când are ocazia ea încearcă să se inspire de la regretata ei soacră. A fost cazul şi în ceea ce priveşte rochia de mireasă, pe care criticii de modă au văzut-o ca pe o interpretare mai modernă a ţinutei purtate de Lady Di în timpul nunţii cu prinţul Charles.

kate-middleton-lady-diana 1

Şi la ieşirea din spital, după ce l-a născut pe prinţul George, îmbrăcămintea ei nu a putut fi trecută cu vederea, pentru că amintea de cea purtată de Lady Diana, în urmă cu mulţi ani, când ieşea din aceeaşi clădire a maternităţii St. Mary, unde îl adusese pe lume pe Prinţul William. Rochia albastră cu buline a fost considerată un tribut adus fostei prinţese.

kate-middleton-lady-diana 2

Nici în timpul apariţiilor mondene, Kate Middleton nu-şi dezminte preferinţa pentru stilul pe care l-a impus mama prinţului William. Rochia neagră, din catifea, purtată în timpul unui eveniment a fost parcă o reîntoarcere în timp pentru cei prezenţi, care şi-au amintit cu nostalgie de farmecul Dianei.

kate-middleton-lady-diana 3

Chiar dacă nu şi-a cunoscut soacra, Kate Middleton o consideră pe aceasta un exemplu demn de urmat. Şi nu se înşeală deloc! După ce designerii i-au atras atenţia că garderoba ei avea culori prea terne, actuala ducesă de Cambridge a uimit pe toată lumea cu apariţia ei într-un taior roşu. Bineînţeles că asemănarea cu un model purtat de Lady Di a fost evidentă!

princess diana catherine middleton

Cunoscută drept un adevărat style-icon, Prinţesa Inimilor este o continuă sursă de inspiraţie pentru nora ei atunci când vine vorba despre obligaţiile oficiale.

kate-middleton-lady-diana 4

Culorile, tăietura outfiturilor, dar şi atitudinea degajată, gingăşia şi uşurinţa de a comunica cu oricine ale prinţesei Diana au fost adoptate cu succes de Kate Middleton.Rezultatul? Noua prinţesă a devenit repede cel mai apreciat şi mai iubit membru al familiei regale.

kate-middleton-lady-diana 7

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro