Jennifer Lopez, 3 ţinute trendy într-o singură zi

De Geo Berciu, pe Ultimul update Miercuri, 16 februarie 2022, 11:47
În dorinţa de a promova ultimul ei film, "Boy Next Door", Jennifer Lopez şi-a intensificat apariţiile în public, aşa că într-o singură zi, diva latino a afuşat 3 ţinute trendy.

Pentru participarea în emisiunea „The Wendy Williams Show”, Jennifer Lopez a optat pentru un palton cu tăieturi uşor asimetrice, de tip peplum, pe care l-a accesorizat cu bijuterii minimaliste din aur. Pantofii Kurt Geiger London, model „Sharkie”, au oferit un plus de rafinament ţinutei.

jennifer-lopez-tinuta-trendy 1

În aceeaşi zi, Jennifer Lopez a bifat o apariţie şi în „The Daily Show with Jon Stewart”. de data ,a imaginea afişată a fost una opulentă, mult mai aproape de aceea cu care ne-a obişnuit. Peste o rochie din dantelă, semnată Elie Saab, vedeta a îmbrăcat o haină albă, garnisită cu blană, culoare în trend printre vedete.

jennifer-lopez-tinuta-trendy 2

La vizionarea în premieră a filmului „Boy Next Door”, Jennifer Lopez a ales o ţinută mult mai modernă. Paltonul-rochie afişat este recomandarea designerilor pentru această primăvară, iar actriţa şi-a însuşit sfaturile stiliştilor. Ţinuta neagră, creaţie Andrew Gn, a fost asociată minunat cu outfitul pepit, dar şi cu pereche de pantofi eleganţi cu toc înalt Louboutin. În toate cele trei ţinute trendy afişate de Jennifer Lopez un element a rămas neschimbat: brăţară fină de pe glezna ei, un detaliu feminin care ne face să înţelem de ce timp de ani întregi ea este deţine titlul de sex-symbol.

jennifer-lopez-tinuta-trendy 3

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!