Injecţii cu Botox pentru sâni

De Andra Pecingina, pe

Alternativa la o operaţie estetică dureroasă este acum noul tratament cu Botox. Oricât de ciudat ar putea suna, acesta presupune injecţii în bust care întăresc sânii, redându-le fermitatea.
Tratamentul este destinat în special femeilor care tocmai au născut şi îşi doresc ca sânii lor să îşi recapete fermitatea pe care o aveau înainte de naştere.

Este recomandat însă abia la trei luni după naştere.

Injecţiile cu Botox pentru sâni, numite si „Breastox” sunt deja pe listele de proceduri ale medicilor esteticieni din Marea Britanie.

Se foloseşte o cremă anestezică pentru a pregăti şi amorţi zona, urmând ca pacienta să primească 12 injecţii cu Botox în musculatura pectorală.
„Paralizarea” temporară a musculaturiii pectorale face ca alţi muşchi, ai spatelui de data aceasta, să se întărească şi astfel sânii sunt „ridicaţi”. Tehnica face şi micile riduri cauzate de soare sau de alţi factori să dispară, dar nu va contribuie şi la augumentarea bustului.

„Botox-ul este un tratament anti-aging acceptat pentru estetica facială, însă cercetătorii caută constant noi modalităţi prin care această soluţie inovatoare poate fi folosită pentru alte părţi ale corpului”, spun medicii.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!