Ingrid Vlasov a prezentat noua colecţie la Paris Fashion Week

De Unica.ro pe

Creatoarea de modă Ingrid Vlasov, aflată în aceste zile la Săptămâna Modei de la Paris, la invitaţia Chambre Syndicale De La Haute Couture a prezentat, ieri, colecţia pe renumitul podium …
… francez. Vedeta care a deschis prezentarea româncei a fost top-modelul internaţional Irina Lăzăreanu, care a apărut îmbrăcată cu o fustă până la genunchi şi o ie românească.

„Întreaga prezentare a ieşit foarte bine. A ieşit ca la Paris. Eu am văzut vreo 30 de show-uri la Festival şi pot să spun că acela al lui Ingrid se situează printre cele mai bune”, a spus criticul Alin Gălăţescu, prezent la Paris. Într-o sală decorată numai în negru şi pe un podium de 20 de metri lungime, manechinele lui Ingrid Vlasov au defilat în faţa unei audienţe alcătuite în mare parte din români.

Mix multietnic pe podium

Printre vedetele autohtone invitate la prezentarea lui Vlasov s-au aflat şi Ion Ţiriac ori Mihaela Rădulescu, dar şi mai mulţi oameni de afaceri şi politicieni.

„Colecţia a vrut să sublinieze eleganţa aşa cum este ea definită la Paris, misterul din Veneţia, luxul din Cannes, dar şi tradiţia, regăsită la Brâncuşi. Machiajul şi coafura au fost proaspete, tinereşti”, spune Gălăţescu. Prezentarea lui Vlasov a început cu Irina Lăzăreanu, invitata specială, după care a continuat cu o africancă, o indiancă, o japoneză, o garnitură de rusoaice, o americancă şi o franţuzoaică.

„Am avut cele mai bune modele, lucru care este foarte greu la Paris, pentru că fetele aleargă de la o prezentare la alta şi pe cele bune le prinzi foarte greu”, adaugă Gălăţescu. Pe lângă zecile de fotografi şi de profesionişti din breaslă, la show-ul lui Vlasov a fost prezentă şi Maria Louise, una dintre cele mai avizate persoane în industria modei, care deţine două magazine importante în Paris.

„Ea a fost invitata specială a lui Ingrid”, spune Gălăţescu. Prezenţa Mariei Louise la prezentarea lui Ingrid poate însemna o rampă de lansare pentru creatoare pe piaţa pariziană. „Ea îţi poate alege 1, 10, 20 de modele din colecţie, care devin în acel moment hit. E clar că hainele lui Ingrid vor ajunge în magazinele ei”, adaugă criticul de modă.

Citeşte mai multe pe evz.ro

Foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro