Gene mai lungi, mai sexy

De Georgiana Constantin pe

Poate ca supermodelele au 1,80 m inaltime, dar genele lor sunt exact ca ale noastre. E vorba doar de secretele make-up artistilor! Probabil ai auzit despre unele lucruri pe care profesionistii le fac …
…  la shootingurile pentru reviste, cu scopul de a spori farmecul celebritatilor si al modelelor: extensii de par, unghii false, sutiene cu silicon. Dar cum obtin ei acele gene care nu se mai sfarsesc? Citeste si tine minte.

Ce fac numai make-up-artistii

1. Onduleaza usor, nu increti
Pentru a obtine acel aspect sexy, curbat, make-up artistii pozitioneaza un ondulator pentru gene cat mai aproape posibil de radacina acestora si apasa de trei ori (simpla strangere a genelor si apasarea fara oprire creeaza o incretitura nefireasca, ce face genele sa se lipeasca si sa se indrepte imediat). Unele voci spun sa-ti ondulezi genele numai inainte de a aplica masacara, dar specialistii, de obicei, mai fac asta si dupa.

2. Imbraca, pieptana si repeta
Repede! „Pentru a evita genele incarcate, deloc sexy, indeparteaza excesul de mascara de pe periuta cu o bucatica de tifon, inainte de aplicare”, spune Mirela Vescan, make-up artistul de la Rimmel. Apoi, aplica primul strat, iar daca e necesar descurca genele cu o periuta de metal; aceasta are dinti mai fini fata de cele din plastic. Daca ravnesti la genele cele mai lungi cu putinta, cele mai dese, mai adauga doua straturi inainte ca mascara sa se usuce, iar astfel genele nu se vor lipi.

3. In zigzag, dar numai un pic
Pentru a separa genele foarte subtiri si pentru a le accentua, profesionistii muta periuta de mascara din loc in loc, aplicand produsul in afara, fara miscari in zigzag. „Vrei un look foarte natural? Aplica mascara pe o periuta neteda de eyeliner si traseaza o tusa fina la baza genelor”, spune Ana-Maria Gorgonetu, make-up artist Max Factor. Confera genelor acel „je ne sais quoi” – perfect pentru serile in care vrei sa te simti seducatoare. Pentru a-ti pune in valoare bretonul lung, insista cu mascara la coltul exterior al genelor.

Ce culori de mascara ti se potrivesc, ce faci daca ai genele prea subtiri sau prea blonde si care sunt cele sase produse fara de care stilistii nu ies din casa citeste mai mult in Unica de Ianuarie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Lady Gaga şi Bradley Cooper au o relație ascunsă? Ce spune Mel B despre cei doi

Lady Gaga şi Bradley Cooper au o relație ascunsă? Ce spune Mel B despre cei doi