3 stiluri de coafuri cu breton, ideale pentru primăvară

De Diana Sorescu, pe

Într-o vreme era o frenezie cu bretonul, apoi apele s-au calmat. Iată că, în 2011, moda se întoarce şi bretonul e iar pe val. Inspiră-te de la vedete şi tunde-ţi breton!
Bretonul este versatil, se potriveşte oricărei fizionomii şi tip de păr. Condiţia este ca bretonul să fie adaptat acestora!

–    Aşadar, dacă ai faţa pătrată sau rotundă, perfect pentru tine este bretonul stilizat, uşor filat, purtat pe o parte. Aceasta modalitate de aranjare o să creeze iluzia de alungire a feţei, exact ceea ce ai nevoie!
–    Femeile cu faţa ovală sunt cele mai norocoase! Dacă şi tu te numeri printre ele, află că mai toate variantele de breton te avantajează. Poţi să încerci un breton foarte drept, tăiat paralel cu sprâncenele, aşa cum are Diana Dumitrescu, poţi să mergi pe varianta unui breton lung, amplu şi des, asta în cazul în care ai o frunte lată sau poţi să optezi pentru un breton inegal, filat, stilizat
–    Dacă ai faţa în formă de inimă, trebuie să faci în aşa fel încât să maschezi unghiul ascuţit al bărbiei, aşa că mergi pe varianta unui breton gros, inegal şi franjurat
–    Totodată, se ştie că un breton gros, întors cu peria spre interior, poate masca un nas mai proeminent
–    Bretonul e bun şi atunci când vrei să ascunzi un ten acneic în zona frunţii
–    Dacă ai trăsături armonioase, arată excelent şi bretonul tip „draperie”: este drept, gros, cu cărare pe mijloc
–    Rihanna face furori cu noile ei frizuri. Părul roşu ca focul, lung şi drept, „a primit” de curând un breton peste sprâncene. Poţi să încerci şi tu!

3 stiluri de coafuri cu breton, ideale pentru primăvară

Foto: arhiva Ringier, Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!