Cele mai frumoase rochii de seară Elie Saab

De Diana Sorescu, pe

Ieri, frumoasa Diane Kruger a strălucit pe covorul roşu de la Veneţia într-o superbă rochie Elie Saab. Iată şi alte 5 creaţii fabuloase ale designerului libanez, purtate de vedete.

Elie Saab

Elie Saab este un celebru designer libanez, recunoscut pentru creaţiile sale flamboiante, extravagante, strălucitoare. Rochiile lui Saab sunt adevărate opere de artă, lucrări complexe şi luxoase, realizate cu pasiune şi dăruire, creaţii în care viziunea orientală se remarcă uşor.

Beyonce a purtat la una dintre ediţiile Grammy o rochie spumoasă bleu ciel, din tul delicat, împodobită cu un corset asimetric stropit cu cristale. Apariţia divei pe covorul roşu a fost răvăşitoare!

Diane Kruger a fost ieri, la Veneţia, ca o zână din poveşti! Rochia piersicie din şifon, dublată cu material strălucitor şi înnobilată cu pietre pe bust, i s-a potrivit perfect!

Cât de diafană şi rafinată a fost Mila Kunis la ediţia trecută a Oscarurilor! Rochia lavandă este un joc delicat de broderie, mătase şi dantelă ce îi alintă formele, o creaţie spectaculoasă datorită detaliilor fine şi suprapunerilor inedite.

Cele mai frumoase rochii de seară Elie Saab

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!