Elton John boicotează D&G. Ce l-a supărat teribil

De Geo Berciu, pe Ultimul update Marți, 15 martie 2022, 11:54
Elton John boicotează brandul D&G, după ce designerii principali ai casei de modă italiene au spus că bebeluşii născuţi cu ajutorul fertilizării in vitro sunt "sintetici".

În ciuda faptului că sunt homosexuali, cei doi designeri Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au devenit mai catolici decât Papa, pronunţându-se împotriva familiilor gay. „Ne opunem adopţiilor gay. Singura familie este cea tradiţională. Nu sprijinim copiii sintetici şi uterele închiriate: viaţa are cursul ei natural, există anumite lucruri care nu trebuie schimbate”, au declarat cei doi designeri italieni într-un recent interviu pentru revista Panorama, care l-a deranjat teribil pe Elton John.

elton-john-boicot-dolce-gabbana 1

„Cum îndrăzniți să vă referiți la copiii mei frumoși spunând că sunt „sintetici”? Să vă fie ruşine că arătaţi cu degetul tehnica de fertilizare in vitro – este un miracol care a permis unei armate întregi de oameni iubitori, atât heterosexuali, cât şi homosexuali, să îşi realizeze visul de a avea copii. Gândirea voastră arhaică este complet în afara vremurilor noastre, la fel ca produsele pe care le creaţi. Nu voi mai purta niciodată produse ale casei Dolce & Gabbana”, a scris starul britanic într-un mesaj publicat pe contul său de pe reţeaua de socializare Instagram.

elton-john-boicot-dolce-gabbana 2

Elton John şi David Furnish s-au căsătorit civil la sfârşitul lunii decembrie 2014 şi au împreună doi fii – Zachary şi Elijah – care au venit pe lume cu ajutorul tehnicii de fertilizare in vitro şi care s-au născut din aceeaşi mamă surogat.

(Sursa foto: Instagram)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!