Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton în vizita în SUA

De Geo Berciu, pe
Kate Middleton ne-a obşnuit cu ţinutele sale clasice, extrem de elegante, iar recenta vizită în SUA este cel mai bun exemplu asupra stilului ducesei de Cambridge.

O mulţime numeroasă de admiratori i-a întâmpinat cu mult entuziasm pe prinţul britanic William şi pe soţia sa, ducesa Catherine, însărcinată cu al doilea copil al cuplului, la sosirea lor, duminică, la New York, în cadrul unei vizite oficiale de trei zile în SUA. Pentru prima zi, Kate Middleton a optat pentru o haină burgundy, semnată Seraphine, care are o linie specială pentru gravide. Accesoriile din piele întoarsă neagră, pantofii, mănuşile şi clutch-ul, au desăvârşit un look stilat.

kate-middleton-tinute-sua-new-york 1

O altă apariţie despre care nici un critic de modă nu a avut nimic de comentat a fost aceea de la recepţia lui Hillary Clinton, unde ducesa a îmbrăcat o haină bucle pepit din colecţia Bettina şi o pereche de pantaloni uşor skinny, întregul outfit fiind asociat cu pantofi cu toc negri.

kate-middleton-tinute-sua-new-york 2

De excepţie însă Kate Middleton a fost în timpul dineului de gală dat în cinstea cuplului princiar, unde a îmbrăcat o rochie spectaculoasă, marca Jenny Packham, pe care a scos-o în evidenţă cu o centură neagră în talie, dar şi cu bijuteriile incredibile din diamante şi smaralde.

kate-middleton-tinute-sua-new-york 3

Pentru a nu fi acuzată că se „teme” de culori, Kate Middleton a ales o haină de iarnă Mulberry într-o nuanţă vibrantă. Aspectul elegant al ţinutei a fost sublinita de detaliile negre şi de accesoriile în aceeaşi culoare.

kate-middleton-tinute-sua-new-york 4

O dată cu atenţia întregii lumi îndreptată asupra ei, mai ales după căsătoria cu prinţul William, stilul lui Kate Middleton s-a rafinat, iar cel mai bun exemplu în acest sens este haina bicoloră din lână de capră, de inspiraţie militară, purtată în timpul vizitei în SUA.

kate-middleton-tinute-sua-new-york 5

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!