Cum s-au îmbrăcat starurile la Brit Awards 2015

De Geo Berciu, pe
Cea de-a 35-a ediții a premiilor industriei muzicale britanice şi-a desemnat câştigătorii, iar celebrităţile nu au ratat ocazia de a-şi etala ţinute specatculoase. Iată cum s-au îmbrăcat starurile la Brit Awards 2015.

Paloma Faith, care a câștigat premiul pentru cea mai bună cântăreață britanică, a făcut senzaţie la Brit Awards 2015 cu cele trei ţinute. Încă de la sosire, artista a atras atenţia cu ţinuta Armani Privé, fără bretele şi uşor asimetrică, acoperită de tul brodat cu buline roşii. Chiar dacă coafura şi machiajul au fost impecabile, cârcotaşii nu au putut trece cu vederea că Rocio Munoz Morales a purtat aceeași rochie în timpul festivalului Sanremo 2015.

Paloma-Faith-brit-awards-2015

Taylor Swift, care s-a impus prin stilul ei feminin, nu a dezamăgit nici la acest eveniment. Ea a captat toate privirile cu creaţia Roberto Cavalli Atelier, decorată cu un dragon roşu realizat din cristale, mărgele şi paiete şi fire din mătase, pentru a crea efectul de solzi de reptilă care se mişcă. Încălţămintea de la Charlotte Olympia şi accesoriile marca Lorraine Schwartz au contribuit şi ele la un look spectaculos.

Taylor-Swift-brit-awards-2015

Kim Kardashian şi-a însoţit soţul la Brit Awards şi a acordat unul dintre premii însă alegerea ei vestimentară, o salopetă neagră a designerului Julien MacDonald a fost total neinspirată. Dacă din faţă, lucrurile păreau în ordine, imaginea din spate a stârnit râsete şi comentarii acide.

kim-kardashian-brit-awards-2015

O apariţie mai excentrică a fost cea a cântăreţei FKA Twigs, care a fost susţinută de noul ei iubit, nimeni altul decât Robert Pattinson. Ea a mizat pe un outfit Alexander McQueen, purtat peste pantaloni evazaţi, care a fost remarcat şi apreciat pentru îndrăzneală de către criticii de modă. Avangardistă, dar seducătoare!

FKA-Twigs-brit-awards-2015

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!