Cum arată noua colecţie Versace

De Geo Berciu pe
Săptămâna modei haute couture de la Paris a fost deschisă de noua colecţie Versace, care a impresionat prin etalarea unor articole vestimentare luxase, demne de covorul roşu.

Pentru următoarele cinci zile, metropola franceză va deveni capitala internaţională a modei haute couture, unde cei mai importanţi designeri îşi vor putea expune ultimele creaţii. Startul a fost dat de colecţia de primăvară/vară a celebrei case de modă Versace.

colectie-versace-haute-coute 1

Donatella Versace a prezentat o colecție plină de senzualitate care pune în valoare corpul feminin prin rochii de seară din satin sau dantelă ornate cu broderii, într-o paletă coloristică atent selecţionată.

colectie-versace-haute-coute 2

Ţinutele, lucrate manual, s-au impus nu numai prin tăieturile geometrice, deosebit de senzuale, ci şi prin materialele folosite, de cea mai înaltă calitate.

colectie-versace-haute-coute 3

În Saloanele Camerei de Comerț și Industrie de la Paris, actrițele americane Goldie Hawn, fiica sa Kate Hudson, Michelle Rodriguez sau cântăreața britanică Ellie Goulding s-au aflat în primele rânduri ale paradei oferite de Atelier Versace, aplândând colecţia luxoasă a Donatellei Versace.

colectie-versace-haute-coute 4

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro