Colecţia Louis Vuitton 2010, în direct pe Facebook

De Andra Pecingina pe

Prezentarea Louis Vuitton primăvară-vară 2010 a putut fi urmărită de devoratoarele de modă de pretutindeni live pe Facebook, la începutul lunii octombrie, în cadrul Paris Fashion Week.
Marc Jacobs a iniţiat o mişcare nouă de promovare a mărcii Louis Vuitton în cadrul Săptămânii modei de la Paris. Da, ai înţeles corect, reteaua socială Facebook.com a găzduit o platformă video cu live streaming pentru ca fiecare potenţial client LV să poată fi la curent cu noua colecţie pentru primăvară şi vară 2010.

Marc Jacobs e cunoscut în lumea modei pentru declaraţiile puternice pe care le fac creaţiile sale. De data aceasta nu s-a dezminţit, modelele au apărut pe podium purtând cofuri afro supradimensionate create de stilistul Guido Palau, în nuanţe de blond, roşcat, negru şi castaniu, fiecare cu o mică fundă în lateral.

Colecţia Louis Vuitton 2010, în direct pe FacebookEfectul vizual creat duce cu gândul la animaţie, completat de o privire atentă la vestimentaţia imaginată de Jacobs pentru femeia anului 2010.

Ţinutele pot fi descrise ca un amestec de stil sport cu haute couture, cu aplicaţii militare, suprapuneri strălucitoare şi nuanţe de camuflaj, denim vopsit „tye dye” şi drapaje migăloase.

Designerul Marc Jacobs declara că noua colecţie pentru Louis Vuitton a fost inspirată de anii ’80 şi ’90, de călătorul New Age şi de „ţinutele din stradă, care ilustrează o lume post-punk, hippie şi futuristă în acelaşi timp.”

Accentul a fost pus pe accesorii, în special pe poşetele şi genţile care au completat ţinutele. Genţile oversized, cele stil poştaş sau chiar rucsac cu diverse aplicaţii din blană, simboluri din plastic, denim, franjuri sau frumos imprimate cu logo-ul casei de modă sunt modele perfecte pentru vestimentaţia New Age.

O dată cu colecţia vestimentară Louis Vuitton a prezentat în aceeaşi săptămână prima colecţie de bijuterii de lux, numită „L’Ame du Voyage”.

Foto: Hepta, Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro