Cinci rochii de seară sexy pentru ocazii speciale

De Unica.ro, pe

Dacă te pregăteşti pentru o ocazie specială ce ai zice de o little black dress? Îţi prezentăm cinci rochii de seară de designer, sexy şi elegante, care te vor ajuta să cucereşti pe oricine.

Rochia de seară Pronovias

Rochia de seară Pronovias (foto sus), din colecţia de rochii de cocktail, te ajută să străluceşti datorită paietelor şi să atragi toate privirile. Nu ezita să o accesorizezi cu elemente aurii ca să arăţi ca o prinţesă. Croiala pune accent pe feminintate, fiind sexy şi provocatoare, numai bună pentru o femeie care vrea să fie admirată şi remarcată.

Rochia de seară Mihaela Drafta

Rochia de seară neagră din colecţia „Glitter” by Mihaela Drafta este perfectă pentru o femeie rafinată, elegantă, dar care vrea să rămână provocatoare. Croiala subliniază formele, iar transparenţele din partea de sus duc un element sexy, fără a lăsa să se vadă prea mult.
Cinci rochii de seară sexy pentru ocazii speciale

Rochia de seară Mirela Stelea

Rochia de seară semnată Mirela Stelea, din colecţia „Little Black Dress” se potriveşte la o mulţime de ocazii. Decolteul adânc în formă de „V” este acoperit cu dantelă, ceea ce îl face extrem de sexy. De altfel, dantela este unul din elementele cheie ale toamnei 2013, mai ales când vorbim despre rochiile de seară.
Cinci rochii de seară sexy pentru ocazii speciale

Rochia de seară Cristallini

Şi colecţia Cristallini a mizat pe dantelă, pe care o regăsim de data aceasta doar pe poalele şi pe mânecile rochiei. Din nou, decolteu adânc abia dacă se ghiceşte prin voalul transparent care îl acoperă, peplumul reprezintă un nou element trendy.
Cinci rochii de seară sexy pentru ocazii speciale

Rochia de seară Tina R

Rochia de seară Tina R se adresează unei femei elegante, pentru care simplitatea este cea mai importnată. Totuşi, creaţia este scoasă din anonimat prin jocul de transparenţe de pe bust şi poale.
Cinci rochii de seară sexy pentru ocazii speciale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!