Cele mai neinspirate apariiţii de la premiile Oscar 2015

De Geo Berciu, pe
Cea de-a 87-a gală a premiilor Oscar s-a caracterizat în acest prin prin eleganţă şi discreţie, puţine fiind vedetele care nu au obţinut o notă de trecere din partea criticilor de modă. Iată cele mai neinspirate apariiţii de la premiile Oscar 2015.

Tânăra Zendaya Coleman a demonstrat că mai are ceva de învăţat despre apariţiile pe covorul roşu. Rochia ei albă, creaţie Vivienne Westwood şi bijuteriile fine Chopard ar fi putut-o uşor transforma într-una dintre cele mai elegante vedete, dacă ar fi ţinut cont şi de coafură. Dreaduri de inspiraţie africană la premiile Oscar?

Zendaya-Coleman-oscar-2015

Actriţa Lorelei Linklater din pelicula „Boyhood” a exagerat puţin cu ţinuta sa Gabriela Cadena. Combinaţia de broderii în stil asiatic cu tăietura asimetrică a rochiei, la care s-au adăugat şi bijuteriile Lorraine Schwartz au creat un ansamblu care dă impresia de „prea mult”.

Lorelei-Linklater-oscar-2015

O ţinută neinspirată a purtat şi tânăra actriţă Chloe Grace Moretz, care în creaţia voluminoasă Miu Miu arăta ca o tânără din secolul trecut la balul de debut în societate. Nu trebuie însă să fie judecată prea aspru, pentru că la cei 17 ani pe care îi are actriţa a arătat în numeroase rânduri că are un viitor promiţător către statutul de icon-fashion.

Chloe-Grace-Moretz-oscar-2015

Apariţia actriţei Laura Dern la premiile Oscar 2015 ar fi fost ravisantă dacă ar fi lăsat acasă bijuteriile. Rochia metalică din colecţia Alberta Ferretti a fost suficient de spectaculoasă pentru a o mai încărca şi cu alte accesorii.

Laura Dern-oscar-2015

Pentru o nominalizată la Oscar, Kerry Washington nu a dat dovadă de prea multă îndrăzneală. Outfitul Miu Miu a fost criticat de stilişti din cauza aspectului lui plictisitor, lipsit de strălucirea necesară a unei Gale de asemenea anvergură.

Kerry-Washington-oscar-2015

Blanca Blanco nu s-a dovedit nici ea prea inspirată la premiile Oscar 2015, pentru că rochia răsucită a fost descrisă de criticii de modă ca o varză.

Blanca-Blanco-oscar-2015

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!