Cele mai nefolositoare, incredibile, prostesti, amuzante si interesante legi

De Unica.ro, pe

Statul doreste sa mentina ordinea, insa prea multe reguli strica. Ele ajung sa se contrazica …
Cele mai nefolositoare, incredibile, prostesti, amuzante si interesante legiStatul doreste sa mentina ordinea, insa prea multe reguli strica. Ele ajung sa se contrazica intre ele sau chiar mai rau sa contrazica legile deja existente ale bunului simt. Iata aici cateva dintre legile care te vor amuza si te vor uimi. Sa speram ca nu vor da idei si mai marilor nostri!

1. In statul Washington este interzis sexul cu o virgina. Chiar daca aceasta a depasit de mult varsta majoratului sau daca este vorba de insasi noaptea nuntii. Legea nu accepta compromisuri. Singura solutie: o plecare rapida din stat in interes de … serviciu!
2. O lege din Texas interzice mersul in picioarele goale celor care nu au achitat o taxa… Oare aceasta taxa s-ar deduce in urma achizitionarii de pantofi? Si oare ar trebui platita si de cei care indraznesc sa mearga in picioarele goale la strand sau in locuinta lor?
3. Cel care isi uita pasta si periuta de dinti acasa cand pleaca in vacanta in Province, Rhode Island este blestemat. Si nu de Zana Maseluta ci de cei care au stabilit ca un vanzator nu poate vinde aceluiasi client si periuta si pasta de dinti. Sa speram ca exista suficiente magazine cu provizii serioase.
4. Cel care are „norocul” sa ii izbucneasca un foc in casa in miezul zilei poate fi fericit in Racine, Wisconsin. Cel putin nu va fi nevoit sa trezeasca un pompier din somn si sa fie amendat de stat. Ar trebui totusi sa verifice programul celui pe care il suna ca s-ar putea sa il trezeasca din somnul dintre mese.
5. In Omaha, Nebraska este interzis prin lege ca un frizeur sa rada pieptul unui barbat. Probabil ca femeile din acest stat sunt nevoite sa suporte barbatii ceva mai „pletosi” sau sa le rezolve problemele de ordin estetic la domiciliu.
6. In orasul Alexandria din Minnesota „gaina” este la putere. Nici un barbat nu are voie sa se culce cu nevasta sa daca a mancat ceapa sau usturoi in seara respectiva. Cu toate acestea, daca femeia isi doreste, ei sunt obligati sa dea o fuga la baie si sa se spele riguros pe dinti.
7. Dupa ora 20.00 cetatenii din Southbridge, Massachusetts nu mai au voie sa citeasca reviste sau carti pe strada. Nu stim daca legea a fost data de autoritati doar pentru mentinerea la un nivel „suportabil” al culturii sau pentru ca vor sa protejeze ochii locuitorilor.
8. Un sot din orasul Ames, Iowa nu are voie sa bea mai mult de trei inghitituri de bere dupa ce a facut dragoste cu sotia lui si o tine in brate. Probabil cei de aici o inventat tigarile de dupa…
9. In Sioux Falls, Dakota de Sud, fiecare camera de hotel trebuie sa aiba doua paturi, intre care sa existe o distanta de minim 2 picioare. De asemenea, sexul in spatiul dintre cele doua paturi este interzis prin lege. O intrebare de bun simt ar fi: Cum afla cei de la hotel despre infractiunea comisa? Oare au si camere de filmare montate obligatoriu in camere?
10. In Florida cetatenii duc o viata sexuala cat se poata de plictisitoare. Ei au voie sa intretina raporturi sexuale doar in pozitia misionarului si sexul oral este interzis. Chiar si un preludiu care implica sarutarea sanilor de catre partener este ilegal.
11. Cei din Willowdale, Oregon se gandesc din nou la drepturile femeilor si au mai inventat o „lege de dormitor”. Barbatii nu mai au voia sa sopteasca obscenitati in ureche sotiilor lor in timpul actului sexual. Nici macar daca ele isi dau acordul?
12. In Salem, Massachusetts cuplurile casatorite care isi inchiriaza o camera nu au voie sa doarma dezbracate. Probabil aceasta lege este legata de vreun blestem stravechi dat de vrajitoare sau de alt incident ciudat petrecut in oras.
13. Americanii sunt cu siguranta foarte pudici si orice tentativa de rebeliune le poate fi usor inabusita cu ajutorul unei simple legi. In statul Virginia de exemplu nu au voie sa faca sex la lumina…Si bineinteles orice pozitie in afara de cea a misionarului este interzisa!

TEXT: Diana Marasoiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!