Cele mai apreciate ţinute ale săptămânii

De Geo Berciu pe

Ţinutele impresionante pe care le afişează vedetele îşi află adevărata lor valoare o dată cu aprecierile sau criticile emise de fashion editori. Mai jos îşi prezentăm ţinutele care au impresionat în săptămâna care a trecut.

Lupita Nyong’o a fost definiţia graţiei şi a rafinamentului cu această spectaculoasa creaţie Elie Saab. Dispunând de un imprimeu floral abstract, rochia a fost combinaţia perfectă între culorile jucăuşe şi forma clasică a ţinutei.

Lupita-Nyong’o-rochie

Culoarea hipnotică a rochiei, semnată Alexis Mabille, la care s-a adăugat croiala care îi îmbrăţişa formele, au făcut din regina burlesque-ului, Dita Von Teese, senzaţia serii la un eveniment caritabil unde a fost invitată.

Dita-Von-Teese-rochie

Chiar dacă ţinuta Prada pe care a afişat-o la Producers Guild Awards 2015 a îmbătrânit-o puţin, Jennifer Lawrence rămâne aceeaşi apariţie angelică, lucru accentuat de culoarea aleasă şi de machiajul natural.

Jennifer-Lawrence-rochie

Rochia-tuxedo Dior, îmbrăcată de Emma Stone, a fost în centrul atenţiei la gala Premiilor SAG 2015. Modul în care şi-a accesorizat outfitul sexy cu pantofii pe gleznă Christian Louboutin model „Gardnera” şi bijuteriile Repossi i-au adus doar aprecieri din partea criticilor de modă.

Emma-Stone-rochie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2