Cei mai stilaţi copii ai vedetelor

De Andra Pecingina pe

Ţi-am prezentat deja lista trendsetterilor anului trecut, ca şi lista celor mai bine îmbrăcate vedete, urmează o listă ceva mai neobişnuită, dar la fel de interesantă: copiii vedetelor!
Micuţa Suri Cruise a fost aleasă pe locul întâi în topul celor mai stilaţi copii de vedete într-un sondaj realizat în Marea Britanie.

Garderoba deţinută de Suri Cruise (4 ani) numără piese vestimentare semnate Burberry, Ralph Lauren, Armani, Roger Vivier, Bonpoint şi o minunată rochie Roberto Cavalli, realizată special pentru ea la comanda Victoriei Beckham.

Doamna Beckham este prietenă bună cu Katie Holmes şi se pare că şi-a asumat rolul de consultant de modă şi pentru fiica acesteia! Cei trei fiii ai cuplului David şi Victoria Beckham, Romeo, Brooklyn şi Cruz au fiecare locul lui pe lista celor mai bine îmbrăcate odrasle ale celebrităţilor.

Cotidianul britanic „The Sun” a estimat garderoba lui Suri Cruise la aproximativ 3 milioane de dolari şi vehiculează ideea cum că pantofii cu toc cu care a făcut furori pe prima pagină a ziarelor sunt realizaţi de Christian Louboutin, la comandă!

O altă fetiţă care s-a născut sub o stea norocoasă este Lila Grace, fiica celebrei Kate Moss. Nu numai că moşteneşte un imperiu construit pe baza imaginii mamei sale, ea cu siguranţă are şi flerul ei în modă. Stilul preferat de Lila la plimbările cu Kate Moss şi prieteni ca Lily Allen sau Jamie Hince este unul casual boem, dar plin de savoare.

Kate Moss declara acum ceva vreme că „Lila are deja o colecţie grozavă de poşete! Are o geantă Fendi. Ştie deja ce îi place şi nu o pot forţa să poarte nimic din ce nu vrea, ceea ce e enervant uneori. Adoră hainele şi chiar are stil.”

La doar 13 ani, Lourdes Leon, fiica Madonnei şi a fostului dansator Carlos Leon are propriul stil cu influenţe rock şi grunge, care se potriveşte de minune micuţei brunete.  A fost văzută purtând ultimele tendinţe: leggings cu imprimeu, ochelari de soare retro, cizme cu catarame, dar şi piese pe care un adolescent obişnuit le are în garderobă.

Topul realizat în urma sondajului este următorul:
1. Suri Cruise
2. Cruz Beckham
3. Brooklyn Beckham
4. Lourdes Ciccone Leon
5. Romeo Beckham
6. Junior Andre
7. Shiloh Jolie-Pitt
8. Kingston Rossdale
9. Poppy Oliver
10. Princess Tiaamii Andre

Te invităm să vezi mai multe imagini cu cei mai stilaţi copii de vedete în galeria foto de mai jos!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro