Ce au purtat vedetele la Black & Red Ball

De Geo Berciu, pe
Evenimentul "Black & Red Ball" a fost organizat la los Angeles pentru a celebra sfârşitul episoadelor "Mad Men", însă pentru celebrităţile participante a fost un bun prilej de a expune creaţiile scumpe ale marilor designeri. Iată ce au purtat vedetele la Black & Red Ball.

Actriţa Beth Behrs a respectat tema balului, roşu şi negru, şi a făcut senzaţie într-o creaţia superbă roșie Naeem Khan. Dantela, combinată cu drapajele asimetrice ale fustei au contribuit la o apariţie deosebit de feminină, accentuată şi de bijuteriile preţioase, marca Gold Sethi Couture.

Beth-Behrs-rochie-bal

Tânăra Kiernan Shipka s-a evidenţiat şi ea cu rochia din voal, fără bretele şi împodobită cu broderie de cristale Swarovski, semantă Miu Miu. Criticii de modă au strâmbat puţin din nas în alegerea accesoriile, dar ţinuta a fost salvată de sandalele argintii şi de clutch-ul decorativ Miu Miu.

Kiernan-Shipka-rochie-bal

Luând ad litteram dress-code-ul evenimentului, January Jones a apărut într-o rochie bicoloră Prabal Gurung, care a atras atenţie prin simplitate. Graţia şi delicateţea actriţei a fost scoasă în evidenţă de machiajul şi coafura alese, iar lipsa accesoriilor a definitivat un look minimalist.

January-Jones-rochie-bal

Obişnuită să se afle în atenţia presei oriunde ar merge, Christina Hendricks şi-a făcut o apariţie de mare divă într-o creaţie verde Zac Posen, deosebit de spectaculaosă. Numai că farmecul acestei rochii, semantă de designerul preferat al vedetelor, este faptul că vedeta a putut renunţa la fusta amplă, rămânând doar cu o ţinută pe linia corpului.

Christina-Hendricks-rochie_bal

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!