Cavitaţia, liposucţia fără bisturiu sau anestezie

De Unica.ro pe

Silueta subţire cu efort se ţine. Dar şi cu… tehnologie de ultimă oră. Dacă te-ai săturat de diete şi antrenamente epuizante, tehnologia modernă poate fi de un real ajutor…
… în lupta cu kilogramele. Iar una din cele mai noi tehnici de modelare corporală este cavitaţia, procedeu cu rezultate uluitoare, după spusele specialiştilor în estetică.

„Cavitaţia oferă aceleaşi rezultate precum o intervenţie chirurgicală de liposucţie, dar are avantajul de a fi un tratament non-invaziv”, explică specialiştii salonului Noblezza Beauty Lounge. Pentru că nu se foloseşte anestezie sau bisturiu, tehnica este perfect sigură, fără efecte secundare, iar costurile sunt mult mai mici decât în cazul liposucţiei, deci cavitaţia este o variantă mai accesibilă pentru orice femeie.

Cum funcţionează cavitaţia

„Cavitaţia acţionează ca o liposucţie virtuală. Este un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare şi frecvenţă joasă, care distrug celulele grase. UltraLipo (aparatul prin care se face cavitaţia – n.r.) acţionează cu frecvenţă cavitaţională duală pentru a distruge celulita şi a remodela ţesuturile”, a explicat Elena Vărzaru, specialist medical, în cadrul centrului Noblezza Beauty Lounge.

Ea mai spune că în organismul nostru sunt 30-32 milioane de celule adipoase, iar prin cavitaţie, în numai 30 de minute, se pot distruge aproximativ 3-5 milioane de celule.

„Şedinţa de cavitaţie Ultralipo trebuie precedată de infrasaună, 20 minute, şi apoi urmată de un drenaj limfatic de 40 minute. Neapărat în maxim 2-3 ore de la terminarea sesiunii de cavitaţie trebuie să se facă mişcare timp de 30 minute, pentru ca toate grăsimile instabile să fie consumate”, mai declară Elena Vărzaru.

Orice şedinţă de cavitaţie ar trebui să includă în acelaşi timp şi terapie LED, Infraroşii şi Ultrasunete.

Care sunt rezultatele

 
Potrivit Elenei Vărzaru, încă de la început vei observa o diminuare a ţesutului adipos, atenuarea celulitei şi tonifierea corpului. Cavitaţia te ajută să slăbeşti localizat, lucru imposibil prin dieta şi sport, iar slăbirea este rapidă, rezultatele fiind vizibile prin măsurători cu centimetrul.

Deşi este cunoscută ca tratament de slăbire, cavitaţia se poate folosi şi pentru a atenua problemele tenului – acnee, coşuri, riduri.

Rezultate optime se obţin în mai multe şedinţe, numărul lor fiind stabilit în urma unei consulaţii de către specialiştii salonului.

Cât costă cavitaţia

 
230 de lei costă o şedinţă de cavitaţie la Noblezza Beauty Lounge. Şedinţa durează 90 de minute şi include un tratament de 20 de minute la capsulă, cavitaţia propriu-zisă cu aparatul special, plus 40 de minute de drenaj limfatic.

Tratamentul pentru ten costă 130 de lei, durează 40 de minute şi include demachiere, peeling, curăţare cu ultrasunete, hidratare cu o cremă specială, plus o fiolă cu colagen.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro