Bluze vaporoase şi delicate pentru ţinute romantice

De Unica.ro, pe

Bluze fine din mătase sau din dantelă, bluze transparente sau bluze vaporoase. Perfecte pentru o ţinută romantică, delicată, când vrei să-ţi răsfeţi pielea. Vezi aici ce găseşti în magazine.
Alege cu atenţie materialul. Poate arăta bine de la depărtare, dar dacă atunci când pui bluza pe tine îţi zgârie pielea, cu siguranţă nu e ceea ce cauţi. Chiar dacă e mai ieftină, o bluză din poliester nu se va putea compara niciodată cu una de mătase.

Transparenţele sunt unul dintre cele mai prezente trenduri pe podiumurile marilor case de modă în sezonul primăvară-vară 2011. Încearcă, totuşi, să păstrezi ceva pentru imaginaţia celor care te privesc. Deşi pe podiumuri ai să vezi manechine care nu poartă sutien la cămăşile transparente, în realitate lucrurile nu arăta atât de bine. Pune-ţi neapărat un sutien, dacă porţi o asemenea bluză seara; unul de culoarea pielii, pentru un efect vizual natural.

Pentru o noapte în care vrei să fii extrem de sexy încearcă un sutien negru pe sub o bluză transparentă de culoare închisă precum cea bleumarin de la Zara sau cea roşie de la Hale Bob din magazinul Chantal.

Atunci când porţi bluza vaporoasă ziua, pune-ţi şi un maiou pe sub. Dacă nu e foarte transparenăa, poart-o şi la birou. Vei gasi una perfectă pentru ţinuta office la Nissa, cu fundă cochetă la gât.

Citeşte continuarea pe shoppingnews.ro

Foto:shoppingnews.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro