Menţine-te în formă cu belly dance!

De Diana Sorescu pe

Belly dance este o artă orientală străveche, un ancestral ritual religios ce în timp s-a transformat într-un dans senzual şi plin de mister. Şi tu poţi să te specializezi în dansurile…

… din buric. Nu e greu deloc!

Cea mai arzătoare dorinţă a femeii? Să slăbească. Unele apelează la diete ori ceaiuri minune, altele petrec ore în sala de forţă, în parc făcând jogging sau pe la aerobic, zumba, kangoo, pilates, toate eforturile în speranţa că acul cântarului se va îndura şi va indica măcar cu 2 kilograme mai puţin.

Dar ce-ai zice de o modalitate mult mai distractivă de a-ţi tonifia musculatura şi de a scăpa şi de vreo 2-3 kilograme? Tot ce trebuie să faci este să dansezi, dar nu oricum, ci din buric!

Belly dance, antrenament lasciv

Dansul oriental este alternativa perfectă atunci când exerciţiile fizice nu te prea încântă însă visezi la o siluetă sculpturală. Mişcările unduitoare, de cadână, îţi lucrează şi remodelează abdomenul, coapsele, picioarele, umerii, ce să mai, întreg corpul!
Coregrafiile nu sunt complicate, îţi solicită întreaga musculatură şi acţionează precum un antrenament intens de cardio combinat cu unul de aerobic, favorizând astfel arderea caloriilor.

Dansul oriental şi ritmurile îmbietoare te ajută nu doar să slăbeşti ci şi să îţi descoperi trupul, să devii conştientă de feminitatea şi puterea ta de seducţie, într-o minunată aventură corp-spirit.
Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2