Accesorii de păr pentru primăvara 2010

De Andra Pecingina, pe

Iată tendinţele de care va trebui să ţii seama atunci când eşti în căutarea accesoriilor de păr declarative, pentru primăvara care se lasă aşteptată! Modelele de accesorii pentru păr propuse…
… de către marii creatori de modă au ajuns deja în magazine, vei putea găsi deja accesorii cu panglici, funde, tulle, perle de apă şi elastic!

Fundele prezentate ca accesorii de către designerul Marc Jacobs sunt un exemplu frumos de accesoriu de păr foarte feminin şi relaxat, dar de mare efect. O fundă de orice mărime poate fi ataşată atât unei coafuri împletite strâns cât şi unei coafuri mai lejere. Bentiţele rigide sau elastic de păr vor avea în sezonul următor funde aplicate în diverse mărimi, culori sau imprimeuri!

Acestea trebuie aranjate pe partea lateral a capului, astfel încât coafura să poată rămâne lejeră. Inspiră-te şi din serialul „Gossip Girl” unde se poate observa tendinţa de a purta bentiţe de păr cu funde mai mici sau mai mari.
Accesorii de păr pentru primăvara 2010
În colecţia Marni putem vedea un look neglijent chic creat cu o eşarfă legată în jurul capului. Poţi oricând să apelezi şi la o eşarfă cu imprimeu deosebit pentru a îţi decora coafura în zilele de primăvară.

Un alt pont: încearcă să „asortezi” bentiţele cu fundă unei ţinute inocente, cu accente sexy, stil Lolita, în nici un caz unui outfit office sau elegant.

Bentiţele elastice de păr apar în colecţiile Hermes, Yves Saint Laurent sau Bottega Veneta primăvară-vară 2010. Designerii ne sugerează să le purtăm ştrengăreşte peste părul prins într-un coc sau o coadă împletită, dar şi peste coafuri scurte şi medii: bob, pixie.
Accesorii de păr pentru primăvara 2010

Coafurile împletite care au apărut în foarte multe prezentări ne sunt propuse împreună cu accesorii. Iată şi cum: coada va fi împletită folosind o panglică din satin într-o culoare puternică, sau chiar un fir mai lat de macramé, cum vezi în imaginile de mai jos!
Accesorii de păr pentru primăvara 2010
Cocul foarte bine strâns în creştetul capului sau la baza gâtului poate fi frumos împodobit cu accesorii de păr din material textil, originale ca formă şi coloristică.

O agrafă sau un pieptene de păr cu pietre sau perle aplicate îţi va pune trăsăturile în evidenţă dacă alegi o coafură retro cu părul pieptănat pe o parte şi bucle mari. Astfel de piese arată bine lângă urechea neglijent dezgolită.

Contrar părerii generale cum că astfel de accesorii pot fi purtate doar în ziua nunţii sau la o petrecere elegantă, eu consider că un astfel de accesoriu de păr poate fi exact ce îţi trebuie pentru a scoate din anonimat o ţinută casual-chic.

Inspiră-te din look-urile de pe podium şi aruncă o privire şi în galeria noastră foto cu accesorii de păr din magazinele autohtone!

Vezi care sunt şi cele mai frumoase accesorii pentru petrecere!

Foto: Imaxtree, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!