5 tipuri de sutiene potrivite la rochia cu spatele gol

De Roxana Neacșu, pe Ultimul update Vineri, 31 martie 2017, 18:09
A purta sau a nu purta sutien? Această este întrebarea. Dacă ești o femeie pudică iar îndrăzneala nu este punctul tău forte, ți-am pregătit patru tipuri de sutien care te scot impas atunci când porți o rochie sau o bluză decupată, cu spatele gol. Uite care sunt sutienele salvatoare și absolut invizibile.

1. Sutienul fără bretele

sutien-fara-bretele-visiniu-burgundy ptrivit la rochia cu spatele gol

Sutienul fără bretele este vedeta acestei categorii, devenind unul din preferatele oricărei femei atunci când au de-a face cu o o bluză prea decupată. Mai mult, se întâmplă frecvent ca acesta să vină la pachet bretele detașabile, împușcând astfel doi iepuri dintr-un foc.

2. Sutienul cu bretele în x

 

În cazul în care spatele rochiei tale are un design creat cu bretele în X, atunci vei fi salvată de acest model de sutien. Fie că îl adaptezi pe cel de mai sus, punându-i chiar tu bretelele încrucișate, fie că-ți cumperi de-a gata unul, este perfect pentru genul acesta de ținute.

3. Sutienul ”în cădere”

Pentru o rochie decupată masiv în partea din față, există un sutien perfect datorită formei căruia poți sta liniștită atunci când vine vorba de ascunderea lui. Acesta va prelua exact linia decolteului rochiei sau bluzei tale, fiind decupat în adâncime, pe linia sternului.

4. Sutienul adeziv

Sutienul adeziv este de cele mai multe ori reprezentat de două cupe nude, dintr-un material asociat cu siliconul, unite discret la mijloc care se lipesc practic pe sâni, reușind în același timp să creeze un efect estetic.

5. Sutienul push-up, în formă de lacrimi

Acest gen de soluție nu este practic un sutien, ci două benzi adezive, foarte subțiri, concepute în formă de lacrimă sau pară, asemeni esteticii pieptului. Aplicarea lor se face pe bază de lipire, reușind să creeze un efect de push-up al sânului, ferm și ridicat. Singurul dezavantaj al acestuia este că nu poate fi folosit decât de femeile cu sânii mai mici.

 

foto: Shutterstock

Citește și: De ce nu trebuie să porți niciodată sutien când dormi

Citește și: 7 lucruri pe care nu le știai despre sutiene

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro