3 nuanţe de farduri în tendinţe primăvara aceasta

De Diana Sorescu pe

A venit căldura, dragele noastre! E momentul să abordăm un look mai vesel, să purtam haine mai colorate şi să ne machiem în nuanţe fructate. Iată ce farduri se poartă primăvara asta!

Laura Cosoi, Ioana Maria Moldovan, Cosmina Păsărin

Atunci când vrem să dăm exemple de trenduri, cine ne inspiră cel mai mult? Evident, vedetele!

Celebrităţile sunt întotdeauna în pas cu moda şi tendinţele în make up, iar asta pentru că, în mare parte, au stilişti care se ocupă de imaginea lor, specialişti ce le răsfaţă doar cu cele mai în vogă haine sau produse cosmetice.

Ne-am uitat şi noi la vedetele autohtone ce mai poartă şi am văzut că respectă tendinţele în machiaj pentru primăvară 2011.

Laura Cosoi a adoptat un stil fresh, cu un fond de ten fluid şi cu un gloss transparent pe buze dar a ales un element supriză la machiajul ochilor: un rimel albastru! Laura a subliniat nuanţa vie cu un fard auriu pe pleoape, într-o combinaţie câştigătoare a sezonului cald.

Ioana Maria Moldovan a mers pe un mix de culori, de roz şi mov, care se asortează perfect cu ochii ei albaştri-verzui. Aceste tonuri sunt pe val deci nu ezita să le foloseşti şi tu!

Cosmina Păsărin ştie că se poartă verdele sezonul acesta, aşa că a ales un fard pudrat, verde-perlat. L-a asortat unui ruj roşu-corai, într-o combinaţie îndrăzneaţă de seară.

3 nuanţe de farduri în tendinţe primăvara aceasta

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro