Kim Kardashian a confirmat oficial că al patrulea copil al său va fi cu ajutorul unei mame surogat. Câți copii mai vrea vedeta să aibă

De Ioana Tătaru pe 15 ianuarie 2019
Kim Kardashian a confirmat oficial că ea și soțul ei, Kanye West, vor avea un copil cu ajutorul unei mame surogat. Potrivit presei internaționale, cuplul West-Kardashian își doresc să aibă în total șase copii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Merry Christmas 🎄

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Kim Kardashian și Kanye West – o dinastie de copii

Kim Kardashian a confirmat oficial că va avea un copil cu ajutorul unei mame surogat, ia potrivit Radar Online, aceasta mai plănuiește să aibă încă doi: „Kanye și Kim spun mereu că vor o dinastie. Cred despre ei înșiși că sunt regalități, îi auzi adesea cum se compară singuri cu William și Kate. Ei cred că împreună formează familia regală a Amercii. De aici ideea de a lăsa în urmă cât mai mulți urmași”, a declarat o sursă pentru Radar Online. Kim și Kanye au apelat la o mamă surogat pentru cel de-al treilea copil (Chicago, o fetiță) și pentru al patrulea (un băiețel care se va naște în luna mai a acestui an), prin urmare ar fi de așteptat să folosească tot o mamă surogat pentru viitorii copii.

Kim Kardashian si Kanye West

Kim Kardashian s-au căsătorit în anul 2014, dar se cunoșteau de mai bine de 10 ani. Între ei a fost dragoste la prima vedere, duppă cum însăși Kim a recunoscut în repetate rânduri, iar Kanye a recunoscut în repetate rânduri că a fost îndrăgostit de Kim Kardashian încă de când aceasta era căsătorită cu baschetbalistul Kris Humphries. Aceștia s-au cunoscut în anul 2004. Însă relația celor doi a evoluat destul de greu deoarece aceștia erau implicați în alte relații, în acel moment.

Sursă foto: Hepta.ro, Instagram

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite