Întâlnire de gradul zero: Prințul Harry alături de fosta sa iubită

De Mădălina Manole pe 07 decembrie 2017
Prințul Harry s-a întâlnit cu fosta sa iubită, Cressida Bonas, în timpul unui concert caritabil ce a avut loc în Biserica St. Luke din Londra. Partea cea mai interesantă a situației spectaculoase este că Prințul nu era însoțit, logodnica sa, Meghan Markle, aflându-se în Los Angeles.

Prințul Harry și Cressida Bonas, în vârstă de 28 de ani, au fost impreună din 2012 până în 2014 și, iată că, destinul a dorit ca aceștia să se întâlnească din nou, la nici două săptămâni după ce Prințul Harry și-a anunțat logodna în mod oficial. Cressida Bonas este, de asemenea, actriță, dar este și model și dansatoare. Aceasta a venit la eveniment însoțită de mama sa, prin urmare nu pare a fi fost o întâlnire planificată. Mai mult, cei doi nu au interacționat absolut deloc, iar cei prezenți la eveniment spun ca s-au evitat insistent unul pe celălalt.

A doua zi după ce Prințul și-a anunțat logodna, Cressida Bonas a postat o fotografie pe Instagram cu un mesaj care, spun gurile rele, i-ar fi fost adresat lui Meghan Markle:  „Nu contează cât de educată, talentată, bogată sau frumoasă ești, ceea ce contează cu adevărat este cum te porți cu oamenii.”

printul harry si meghan markle interviu logodna

Prințul Harry și Meghan Markle în ziua anunțării oficiale a logodnei

Concertul caritabil a fost susținut în amintirea unui fost coleg de școală care, în urma unui accident rutier petrecut in 2002, cu puțin timp înaintea Crăciunului, a decedat. Printre invitați s-au aflat și mama și sora Ducesei de Cambridge, Carole Middleton și Pippa Middleton.

Citește și – Prințul Harry și Meghan Markle, primul interviu după anunțarea logodnei

Citește și Cum arată inelul de logodnă oferit de Printul Harry lui Meghan Markle

Sursă foto:  Hepta

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton