Instafestival, primul festival dedicat comunității de instagrammeri din România

Instafestival, primul festival dedicat comunității de instagrammeri din România, va avea premiera sâmbătă, 21 aprilie, în parcul rezidențial Dumbrava Vlăsiei.

#Instafestival se alătură cu această ocazie unui fenomen mondial cu evenimente specifice, precum Instameet-urile, iar în România peste 200 de creatori de conținut se vor reuni pentru a-și expune creațiile. Creativitatea transpusă în fotografiile participanților va fi premiată de către organizatori.

„Creatorii de conținut vin cu un nou vibe și o atitudine pozitivă care ne demonstrează ca avem toate motivele să fim mai activi și mai implicați în comunitățile din care facem parte. Acest #Instafestival este și un semn de recunoștință, dacă vreți, atât din partea partnerilor, cât și din partea întregii comunități pentru pasiunea pe care au dezvoltat-o și felul în care reușesc să ne încânte și să ne motiveze să apreciem mai mult unele momente din viața noastră.” – a declarat Adrian Dan, inițiatorul evenimentului #Instafestival.

Evenimentul va începe cu un instawalk în București (ora 13:00), pe Calea Victoriei, și va continua la locație (ora 14:00), acolo unde participanții se vor bucura de concerte acustice susținute de Giulia, Jean F. Gavrilă și Delia Rus. Atmosfera va fi întreținută și de un DJ, Gabriel DT.

Citește și – Instagram îşi schimbă politica datelor în urma scandalului Facebook

Citește și – Instagram introduce o nouă funcție, după modelul Facebook

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: