Horoscop anual scorpion

30 December 2017

Anul 2018 va aduce o perioadă de stagnare în viața ta, cel puțin din punct de vedere al carierei și al oportunităților, dar te va și învăța o lecție importantă – să-i apreciezi pe cei dragi la adevărata lor valoare, pentru că nu bunurile materiale sunt cele care contează în viață, ci oamenii și experiențele pe care le trăiești de oamenii dragi ție.

Horoscop anual 2018 Scorpion - Dragoste: Noi provocări în viața sentimentală

Dacă 2017 nu a fost cel mai bun an al nativilor Scorpioni, din punct de vedere sentimental, iată că nici 2018 nu se anunță a fi un an grozav, mai ales în acest departament. În perioada februarie - mai 2018 ai putea călători mai mult în interes de serviciu, iar asta ar putea fi principala cauză a problemelor din cuplu. Fie că se va simți o răcire a relației, fie că te vei îndrăgosti de altcineva, șansele sunt ca partenerul tău de cuplu să simtă aceste schimbări. Dacă nu ești într-o relație, atenție la perioada aprilie - august, când familia s-ar putea să-ți facă probleme și să te împiedice într-un fel să ai o legătură amoroasă la care tu sperai.

Horoscop anual 2018 Scorpion - Carieră: Oportunități la distanță

Anul acesta, oportunitățile care se vor ivi în calea ta, în domeniul carierei, ar putea fi la distanță considerabilă de casă. Fie că vorbim aici de o relocare în alt județ, fie chiar că e vorba de mutatul în altă țară, va trebui să călătorești mai mult pentru serviciu. Problemele ar putea să apară în acest sector în perioada septembrie – noiembrie, așa că mare grijă atunci.

Horoscop anual 2018 Scorpion - Bani: Economiile vor face diferența

În principiu, în 2018 nu o să ai nici mai mulți bani, nici mai puțini. Cumva, sfera economică va rămâne pe o linie de plutire, însă vor fi momente de criză, momente din care vei putea ieși doar dacă ai știut să economisești până acum.

Horoscop anual 2018 Scorpion – Sănătate: Relaxarea e cheia succesului

Anul 2018 te va învăța să ai mai multă grijă de tine și îți va arăta cât de importantă e relaxarea, pentru o stare de bine. Ai muncit mult în ultimii ani și ai ajuns la o limită, așa că a venit momentul să înveți să te pui pe primul plan, dacă nu pentru binele tău personal, măcar pentru fericirea celor dragi. Sunt mulți oameni care țin la tine și care depind de tine, așa că e bine să ai grijă de sănătatea ta în 2018!

Horoscop anual 2018 Scorpion. Previziuni generale pentru Scorpioni în 2018

Ce trebuie să ții minte în acest an, în special: relaxează-te mai mult, profită de oportunitățile care apar în calea ta, pentru că nu vor fi prea multe, acordă-le mai multă atenție oamenilor din viața ta și mai ales partenerului de cuplu, dacă ești într-o relație, și ai grijă să nu mai muncești ore în șir peste program. Dacă ești o persoană echilibrată, în general, 2018 va fi blând cu tine.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: