Horoscop anual varsator

01 January 2017

2017 va fi un an serios pentru nativii din Vărsător. Chiar dacă vei simți cum plictiseala va începe să-și facă loc în viața ta, să știi că vei reuși să te distrezi fără să spargi pușculița. Dacă un Vărsător va ști cum să-și joace cărțile va putea avea un an foarte bun. Din nefericire, prietenii unui Vărsător nu se pot baza pe el în 2017, întrucat acesta va fi inconsistent și va părea că se detașează de viața prietenilor.

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Vărsător – Dragostea revine în viața lor

Predicțiile pentru Vărsător pe plan sentimental în 2017 nu trebuie să te sperie. Chiar dacă ești singur sau într-o relație, legătura cu un prieten apropiat va deveni din ce în ce mai serioasă. Deși ești obișnuit cu relații neserioase care pornesc într-un mod spontan, în 2017 vei încerca să ai o relație serioasă cu cineva care îți împărtășește pasiunile și ideile. Familia este extrem de importantă pentru tine și chiar începi să te gândești la eventualitatea unui bebeluș în familia ta.

Horoscopul carierei în 2017 – Se cere mai multă seriozitate de la Vărsători

În ultimii ani, nativii din Vărsător au neglijat aspectele importante de la locul lor de muncă. Anul acesta trebuie să repari tot ce ai stricat în anii precedenți, dacă vrei să ai suficienți bani pentru următoarea ta aventură. Se cere mai multă seriozitate la locul de muncă, dar nu ignora nici aspectele creative. Dacă ai idei, împărtășește-le.

Cum stau cu banii Vărsătorii în 2017

Astrele te sfătuiesc să fii mai precaut în 2017 când vine vorba de banii pe care îi câștigi. Bugetul tău va deveni instabil din cauza cheltuielilor fără nicio noimă pe care o să le faci. Va trebui să faci sacrificii dacă vrei să supraviețuiești. Pe termen lung, efortul tău va merita.

Sănătatea pentru Vărsător în 2017 – Mare grijă cu alimentația!

Deși, în mod obișnuit, Vărsătorii sunt plini de energie și entuziasm, în 2017 lucrurile se vor schimba. Puțin sport nu ți-ar strica. Evită mâncarea proastă de tip fast-food dacă nu vrei să ai probleme de sănătate și greutate.

Predicții generale pentru Vărsător în 2017

Vărsătorii iubesc să facă lucruri noi și să își facă noi prieteni. Viitorul tău este foarte important! Lucrurile vor începe să se așeze pentru tine în 2017 și oboseala acumulată în 2016 va dispărea mai repede decât credeai.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: