Horoscop anual capricorn

30 December 2017

2018 o să fie unul dintre cei mai plini ani ai tăi din ultima perioadă, dragă Capricorn. Astrele îţi scot în cale multe oportunităţi de dezvoltare, atât în plan personal, cât şi în plan profesional, şi ţine doar de tine să profiţi de ele. Pentru că se anunţă agitaţie mare în viaţa ta, va trebui să găseşti şi un echilibru şi să te străduieşti să îl menţii, pe întreg parcursul anului. În cazul în care vei reuşi, vei avea un an bun, în cazul în care nu vei reuşi, e posibil să închei 2018 cu şi mai multă oboseală, şi mai mult stres. Ai grijă!

Horoscop anual 2018 Capricorn - Dragoste: Evenimente majore îţi vor marca anul

Dacă nu eşti într-o relaţie stabilă, 2018 te-ar putea surprinde total. Asta înseamnă nu numai că ţi-ai putea găsi jumătatea, dar te-ai putea logodi sau căsători, în mod neaşteptat tot anul acesta. Oricum ar fi, orice s-ar întâmpla, dacă începi 2018 pe cont propriu, ţine cont că nu e bine să iei decizii majore până în noiembrie 2018. Dacă eşti deja într-o relaţie, şi vrei s-o oficializezi în 2018, astrele îţi sunt favorabile, mai puţin în perioada iunie – august, când ar putea apărea nişte probleme de cuplu, datorate schimbării bruşte de comportament, prin care partenerul tău de cuplu va trece.

Horoscop anual 2018 Capricorn - Carieră: Munceşti mult din pasiune

În perioada februarie – mai 2018 ai şanse mari să evoluezi profesional. Să înveţi lucruri noi, să primeşti noi responsabilităţi, să câştigi mai mult. De altfel, pe întreg parcursul anului o să ai tot felul de oportunităţi de carieră, dar cumva îţi va fi greu să renunţi la vechile obiceiuri, pentru nesiguranţa unui vis. Eşti o fire încăpăţânată, aşadar nu va fi uşor pentru nimeni din jur să te convingă să rişti, în momentele în care îţi va fi teamă să o faci. Oricum ar fi, o să ai un an bun din punct de vedere al carierei, indiferent de opţiunile tale.

Horoscop anual 2018 Capricorn - Bani: Proiectele din afara serviciului îţi aduc cei mai mulţi bani

Cu banii vei sta mai bine în 2018, decât ai făcut-o în 2017, dar asta pentru că vei accepta să lucrezi pe nişte proiecte care nu au legătură cu munca ta de zi cu zi. Fie că îţi descoperi o nouă pasiune bănoasă, fie că vei lucra în paralel cu serviciul la altceva, 2018 o să-ţi aducă mai mulţi bani în cont, mai ales în luna mai.

Horoscop anual 2018 Capricorn - Sănătate: Te mobilizezi să ai un stil de viaţă mai sănătos

Viaţa sănătoasă nu a fost niciodată o prioritate pentru tine. Până acum. Începând cu 2018 vei face schimbări majore la capitolul acesta, alegând să mănânci mai echilibrat, să faci mai multă mişcare, să te odihneşti mai mult… adică tot ce nu făceai până acum. Şi da, rezultatele se vor vedea. Vei avea multă energie şi o cu totul altă stare de spirit.

Horoscop anual 2018 Capricorn. Previziuni generale pentru Capricorni în 2018

Acceptă schimbările din viaţa ta şi bucură-te de ele. Eşti pe drumul cel bun, din toate punctele de vedere, dar trebuie să încerci măcar să renunţi puţin la încăpăţânarea aceasta care te caracterizează. Altfel, o să ai parte de multe surprize în 2018, unele la care nici măcar nu visai!

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: