Horoscop Anual Gemeni - Unica.ro

Horoscop anual gemeni

30 December 2017

Pentru nativii Gemeni, anul 2018 aduce reușite pe plan profesional, o schimbare benefică în carieră, o avansare în funcție sau o schimbare a statutului social. O să fie un an al evoluției, un în an în care cei născuți sub semnul Gemenilor se vor pune mai mult în valoare, dar, pe de altă parte, vor avea de trecut și lecții, însă lecții constructive.

Horoscop anual 2018 Gemeni - Dragoste: deschide-ți inima mai mult

Dacă vei ști cum să acționezi și când să acționezi și nu te vei lăsa mânată de orgolii și egoism, anul 2018 îți poate aduce o iubire așa cum întotdeauna ai visat sau, dacă deja te afli într-o relație, îți poate aduce un confort și o siguranță de care aveai nevoie. Vei avea de trecut câteva examene de fidelitate și de învățat lecția încrederii, dar cel mai important va fi să înveți să te exprimi mai mult pe parte sentimentală, să nu mai fii atât de rigidă.

Horoscop anual 2018 Gemeni - Carieră: vei avea parte de recunoaștere

În anul 2018 ți se vor îndeplini idealurile pe parte profesională și vor prinde contur acele vise pe care le credeai pierdute. Vei avea parte de recunoaștere și observa că aprecierile încep să se materializeze. Nu te da înapoi de la colaborări și nici nu neglija ofertele apărute peste noapte, totul este în favoarea ta.

Horoscop anual 2018 Gemeni - Bani: fluctuații nefaste

Cu toate că, per total, anul 2018 va fi un an bun din punct de vedere financiar, vei trece prin câteva momente în care te vei simți săracă, la modul cel mai propriu, însă nu este cazul să disperi și nici să te autoînvinovățești, vei observa că sunt etape trecătoare, menite doar să te chibzuiască și atât. Revenirea va fi triumfătoare.

Horoscop anual 2018 Gemeni - Sănătate: ușoare dezechilibre

În anul 2018 vei avea ocazia să-ți rezolvi acele probleme de sănătate amânate în ultimul timp și să găsești remediile potrivite pentru cele actuale. Pentru a depăși cu bine anul, vei avea nevoie de echilibru și va trebui să te lupți suficient pentru a-l obține. Nu trebuie să lași nici oboseala de la locul de muncă și nici stresul legat de bani să te afecteze.

Horoscop anual 2018 Gemeni. Previziuni generale pentru Gemeni în 2018

Idealurile socio-profesionale vor începe să se concretizeze în 2018 pentru nativii Gemeni. Se vor autoanaliza peste măsură, vor căuta să se vindece de unele dureri închistate și vor trebui să învețe să dăruiască afecțiune dacă-și vor dori să evolueze și să se bucure de cadourile astrale ale anului 2018. Cei născuți sub semnul Gemeni își vor depăși limitele în 2018, mai ales din punct de vedere intelectual, își vor schimba atitudinea față de latura profesională și își vor schimba percepția față de propriul mod de a iubi.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: