Horoscop anual gemeni

01 January 2017

Anul 2017 va fi un an al schimbărilor. Vei încerca să scapi de excesul de stres din viața ta și să îți găsești un echilibru interior. O să te concentrezi mai mult pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine – familia, prietenii și, în general, oamenii care îți sunt dragi. Iată ce spun astrele despre horoscopul anual 2017, zodia Gemeni.

Horoscop anual 2017 Gemeni - dragoste: există riscul unei aventuri

2017 va fi un an interesant, din punct de vedere amoros. Dacă ești într-o relație stabilă, există riscul ca aceasta să se încheie din cauza ta. Din cauza unei aventuri pe care o poți avea cu o persoană apropiată. Pe de altă parte, dacă nu ești într-o relație stabilă, te vei putea bucura de multă distracție în general, vei cunoaște oameni noi și s-ar putea să îți găsești jumătatea – o persoană misterioasă, pe care o vei cunoaște atunci când te vei aștepta cel mai puțin, într-un context interesant.

Horoscop anual 2017 Gemeni - carieră: e posibil să renunți la actualul loc de muncă, din cauza stresului

Dacă actualul loc de muncă e un factor major de stres în viața ta, s-ar putea ca în 2017 să îți dai demisia și să te orientezi spre o altă carieră. Te-ai săturat să nu ai timp de tine, să nu ai timp pentru cei dragi și să muncești până la ore târzii din noapte. Simți nevoia unei schimbări și sunt șanse mari să faci această schimbare.

Horoscop anual 2017 Gemeni - bani: cum stau Gemenii cu banii în 2017

În noul an, o să ai mai multă grijă de banii tăi. Poate o să faci niște economii, poate o să faci o investiție atent gândită… în orice caz, nu o să duci lipsă de bani, dar nici nu o să cheltuiești excesiv.

Horoscop anual 2017 Gemeni - sănătate: o să ai cel mai bun an

2017 va fi cel mai bun an al tău, din punct de vedere al sănătății. Poate și pentru că vrei să renunți complet la stres și să duci o viață mai liniștită. O să mergi mai des la medic, pentru controale de rutină, o să iei suplimente alimentare, vei face mai mult sport și te vei odihni mai mult. Cu siguranță că vei avea numai de câștigat! În plus, acesta e anul în care corpul tău va arăta cel mai bine – kilogramele în plus vor deveni o poveste din trecut.

Horoscop anual 2017 Gemeni. Previziuni generale pentru Gemeni în 2017

În noul an, o să te pui pe primul plan și asta va conta mult. Vei avea în sfârșit satisfacția unei vieți cu sens și te vei simți mai bine ca oricând. Trebuie doar să înveți să spui NU!

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: