Horoscop Anual Sagetator - Unica.ro

Horoscop anual sagetator

30 December 2017

2018 este anul în care vei vrea să te întorci în atenție reflectoarelor, din toate punctele de vedere. Simți că ultimii 2 ani nu au fost prea buni pentru tine, ba chiar ai căzut pe o pantă imaginară, din punct de vedere profesional, poate chiar și personal, drept urmare vrei să îți ștergi cu buretele toate păcatele și să ajungi din nou numărul 1, așa cum obișnuiai să fii în trecut.

Horoscop anual 2018 Săgetător - Dragoste: Se întâmplă numai lucruri bune

Dacă nu ești într-o relație, astrele indică faptul că 2018 este un an perfect pentru a începe o nouă legătură amoroasă, fapt care se va și întâmpla probabil, destul de repede, undeva pe la sfârșitul lui februarie. Dacă ești într-o relație, mai ales dacă e una de lungă durată, te-ai putea aștepta la o cerere în căsătorie sau chiar la pasul următor - ai putea afla că din iubirea voastră urmează să apară un bebeluș.

Horoscop anual 2018 Săgetător - Carieră: Îți revendici statutul de lider

Iei atitudine în 2018 pentru că te-ai săturat să fii un angajat oarecare. Ai calea croită spre succes, mai ales cu această determinare pe care noul an ți-o insuflă. O să muncești cât poți de mult, o să dai tot ce ai mai bun din tine și, spre finalul anului, roadele se vor vedea. E posibil să ai cel mai bun an al carierei de până acum, pentru că niciodată n-ai avut atât de multă energie și atât de multe idei.

Horoscop anual 2018 Săgetător - Bani: Cu răbdare, vin și banii

Odată ce îți vei revendica statutul de lider, banii vor veni și ei de la sine. Nu va fi ușor, nu spune nimeni asta, dar nici imposibil nu va fi în 2018! Banii vor veni și se vor duce, dar important este că mereu vei fi pe plus. Nu o să ai momente de criză financiară, nici în cele mai proaste zile. Cumva, anul acesta vei reuși să strălucești pe toate planurile.

Horoscop anual 2018 Săgetător - Sănătate: Adio, kilograme în plus!

Pentru că ești determinată să dai tot ce ai mai bun în 2018, nu numai că vei reuși pe toate planurile, dar vei avea chiar și o stare de sănătate de invidiat. Treaba stă în felul următor - vrei atenție, primești atenție! Muncești mult, și acasă, și la locul de muncă... și la sala de sport sau în parc, iar rezultatele se vor vedea cel mai devreme din vară, între iunie și august. O nouă siluetă va acapara atenția tuturor celor din jurul tău!

Horoscop anual 2018 Săgetător. Previziuni generale pentru Săgetători în 2018

Ai un an excelent, din toate punctele de vedere! Nimeni și nimic nu poate sta în calea ta, iar asta chiar este de invidiat! La muncă dai totul, dar nu uiți nici de starea ta de bine, nici de relaxare, nici de distracție. Muncești mult, muncești eficient, ai parte de dragoste și distracție și... te transformi total! În 2018 reușești să fii persoana la care ai visat dintotdeauna!

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: