Horoscop anual sagetator

01 January 2017

Anul 2017 va fi, pentru nativii din Săgetător un an în care vor învăța multe, în care lecțiile de la viață pe care le vor primi îi vor modela pentru totdeauna. Ca Săgetător, trebuie să nu te stresezi prea mult și să îți iei vacanțe scurte, dar intense. Iată ce spun astrele despre horoscopul anual 2017, zodia Săgetător. Fii bun cu cei dragi, cunoaște-ți limitele și nu-ți fie frică să le depășești. Anul 2017 poate fi unul foarte bun pentru tine, dacă te bazezi pe forțele tale. Astrele te vor face să fii lipsit de precauție în 2017, dar asta te va face să înveți și să te bucuri de viață mai mult. Anul 2017 va fi un an care va trece foarte repede, dar totul va fi bine pentru tine.

Horoscop anual 2017 Săgetător - dragoste: săgetătorul trebuie să-și urmeze inima

O zodie atât de puternică are emoții la fel de puternice. În 2017 trebuie să-ți urmezi inima. Dacă ești singur, anul acesta e perfect pentru a acționa și pentru a schimba situația. Nu-ți fie frică să fii spontan. S-ar putea să reaprinzi o relație mai veche. Dacă ești într-o relație de ceva timp, nu te teme să îți surprinzi partenerul din când în când. Reaprinde pasiunea în relația ta. Nu te mai teme de trecut, concentrează-te pe viitor și încearcă să profiți de toate șansele pe care ți le oferă viața. S-ar putea să te gândești la o posibilă sarcină. Când vine vorba de prieteni, fii sincer! Nu încerca să impresionezi oamenii pe care abia îi cunoști cu lucruri pe care nu le ai sau pe care nu le cunoști. Ai toate șansele să-ți faci un prieten pe viață.

Horoscop anual 2017 Săgetător - carieră: multă muncă, multe oportunități

2017 va fi un an greu din punct de vedere al carierei pentru Săgetători. Va trebui să muncești mai mult ca în alți ani. Nu trebuie să te stresezi prea mult. Multă muncă înseamnă că se vor ivi multe oportunități.

Horoscop anual 2017 Săgetător - bani: mai mulți bani, mai puține probleme

Muncă multă înseamnă mai mulți bani. Eforturile tale vor fi răsplătite și în 2017 nu vei simți lipsa banilor. Anul acesta vei putea face chiar investiții, dacă asta îți dorești.

Horoscop anual 2017 Săgetător - sănătate: un an dezastruos pentru Săgetători

Dacă mental ești mai mult decât bine, fizic, corpul tău nu ține pasul cu tine. Nu îți chinui organismul, mănâncă sănătos și nu uita de sport.

Horoscop anual 2017 Săgetător. Previziuni generale pentru Săgetător în 2017

În 2017 vei rezolva aproape toate problemele care ți se vor ivi în cale. Puterea ta mentală e la cote înalte. Datorită acestei puteri, vei dori să fii mai darnic, mai bun cu ceilalți, în special cu membrii familiei.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: