Horoscop    Horoscop anual

Horoscop anual balanta

Sign
2017

Anul 2018 va fi marcat în semnul tău astrologic de o luptă dintre bine și rău. Vei avea momente incredibil de bune, mult noroc și multe reușite, iar toate acestea vor fi puse în oglindă cu momente dificile, cu ghinioane și cu o doză de tristețe care nu poate fi ignorată. E anul în care ambiția ta se dezvoltă foarte mult, vei crește din punct de vedere personal și vei lupta mult mai mult pentru tot ce îți dorești, dar destinul îți va pune ocazional piedică. Chiar dacă în primele luni ale anului vei avea încă anumite temeri, începând din luna februarie, toate aceste momente de frică nejustificată se vor risipi. Multe lucruri se vor schimba în tine și în viața ta între februarie și mai 2018. Iar acesta va fi doar începutul!

Horoscop anual 2018 Balanță - Dragoste: Se anunță distracție pe cinste!

Pentru Balanțele implicate în relații, anul 2018 va însemna mai multă aventură în cuplu. Poate veți călători mai mult împreună, vei petrece mai mult timp unul în compania celuilalt și veți profita altfel de oportunități. Pentru nativii singuri, 2018 se anunță a fi un an foarte favorabil în ceea ce privește potențialele relații, iar finalul lui 2018, din octombrie încolo, se anunță de pe acum unul fierbinte. Mare atenție în perioada iulie și august, când vei traversa o perioadă critică din punct de vedere amoros. Acele două luni vor fi cele mai complicate din punct de vedere sentimental, dar știi cum se spune... tot răul spre bine!

Horoscop anual 2018 Balanță - Carieră: Oportunități peste oportunități

În 2018 oportunitățile vor ieși în calea ta, trebuie doar să știi cum să profiți de ele. Nu va trebui să faci nimic special, nimic ieșit din comun, practic destinul îți va scoate în cale o mulțime de șanse legate de carieră, iar tu va trebui doar să-ți asumi sau nu aceste schimbări. Ține de tine dacă vei avea sau nu curajul să o faci, dar astrele îți sunt favorabile în acest sens, așa că poate e momentul să fugi cu prima mare șansă care îți iese în cale.

Horoscop anual 2018 Balanță - Bani: Dacă o să strângi, o să ai

Primele luni ale anului îți aduc bani în doze moderate, nimic ieșit din comun. Pe măsură ce vremea de afară se încălzește și conturile tale s-ar putea să devină mai bogate. Până în octombrie 2018 astrele îți sunt favorabile și vei reuși să ajungi la punctul la care să ai economii frumoase. E bine de știut că din octombrie nu va mai fi totul la fel de roz. Riști să pierzi o sumă mare de bani sau pur și simplu să nu îi mai produci cu atâta ușurință. De aceea, dacă vei face investiții cu cap, vei avea tot anul. Dacă vei economisi, la fel, vei avea tot anul. Dacă nu, finalul lui 2018 nu va fi unul prea bun pentru tine, din punct de vedere financiar.

Horoscop anual 2018 Balanță - Sănătate: Mergi la controalele medicale regulat

2018 ar putea să treacă fără probleme majore din sfera sănătății, dacă vei merge regulat la medic, pentru a preîntâmpina orice problemă. Dacă totuși te vei pierde din nou pe drum, și îți vei dedica absolut tot timpul muncii, ignorând aspectul sănătății, ignorând odihna și relaxarea... nu o să-ți mai meargă ca în 2017! O să ai de suferit exact în momentele în care te vei aștepta cel mai puțin.

Horoscop anual 2018 Balanță. Previziuni generale pentru Balanțe în 2018

2018 o să fie un an bun per total, dar va aduce cu el o doză de provocări pentru nativii Balanță. Cele mai bune rezultate, din toate punctele de vedere, le-ai putea avea spre finalul anului, între octombrie și decembrie 2018, dar doar dacă vei reuși să păstrezi un echilibru în tot ceea ce faci.

Citeste si...

Astro fun

Evenimentul astrologic al anului 2018: Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră în semnul Săgetător

Evenimentul astrologic al anului 2018: Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră în semnul Săgetător

Jupiter, planeta marilor beneficii sau Marele Benefic, așa cum mai este numit în astrologie, intră în semnul Săgetător. Este considerat...

Lună Nouă în Scorpion. Iată cum va fi influențată fiecare zodie în parte

Lună Nouă în Scorpion. Iată cum va fi influențată fiecare zodie în parte

Luna Nouă se formează în semnul Scorpion pe data de 7 noiembrie 2018 i timp de aproximativ două săptămâni își va...

Cum sunt influențate zodiile de ziua de 11.11

Cum sunt influențate zodiile de ziua de 11.11

Chiar dacă nouă ni se pare o zi ca oricare alta, 11.11 pare să aibă o semnificație ascunsă. Mulți spun...

Uranus, planeta transformărilor, se întoarce în Berbec. Iată cum afectează fiecare zodie în parte

Uranus, planeta transformărilor, se întoarce în Berbec. Iată cum afectează fiecare zodie în parte

Uranus, planeta marilor transformări, se întoarce în semnul Berbec începând din data de 6 noiembrie 2018, semn pe care-l va...

Horoscop dragoste

Câte cumpene sentimentale ai în viață, în funcție de zodie

Câte cumpene sentimentale ai în viață, în funcție de zodie

Când vine vorba de dragoste, oricine vrea să știe ce i-au rezervat astrele. Află câte cumpene sentimentale vei avea, în...

Ce zodii au ghinion în dragoste

Ce zodii au ghinion în dragoste

Află care sunt cei mai ghinionişti nativi ai horoscopului, atunci când vine vorba de iubire. Zicala populară conform căreia "norocul...

Care îţi este zodia opusă în dragoste

Care îţi este zodia opusă în dragoste

Ştii deja că unele zodii nu sunt compatibile şi că astrele decid viitorul unui cuplu. Dar sigur nu ştiai că...

Zodii care au ghinion în dragoste în 2015

Zodii care au ghinion în dragoste în 2015

Iată care sunt nativii care nu vor avea prea mult noroc în dragoste anul acesta, dar şi cine sunt norocoşii...

Compatibilitate

Află cât de bine te potrivești cu partenerul tău!

Zodia ta
Zodia lui
Vezi compatibilitatea