Horoscop anual balanta

01 January 2017

Anul 2017 va fi unul al inovațiilor și a descoperirilor, un an în care Blanța va fi un exemplu pentru toată lumea. Tot ce trebuie să faci este să fii echilibrat, ca de obicei. Iată ce spun astrele despre horoscopul anual 2017, zodia Balanță.

Horoscop anual 2017 Balanță - dragoste: noi începuturi în 2017

Dacă ești o Balanță singură, 2017 va fi un an minunat, vei redescoperi dragostea. Încrederea de sine e la cote mari și vei îndrăzni să flirtezi mai mult ca de obicei. Dacă ai trecut printr-o despărțire în 2016, e vremea să mergi mai departe. Dacă ești într-o relație, în 2017 trebuie să păstrezi echilibrul între tine și partenerul tău. Trebuie să aduci îmapoi în viața voastră romantismul, dar să și oferi spațiu când este necesar.

Horoscop anual 2017 Balanță - carieră: productivitate și noutăți pentru Balanță

Astrele au rezervat Balanțelor un an în care vor dori să învețe lucruri noi și în care vor avea rezultate multe și bune. Ca Balanță, trebuie să ai grijă, dacă muncești mult, să te relaxezi pe măsură.

Horoscop anual 2017 Balanță - bani: cum stau Balanțele cu banii în 2017

Echilibrul este cuvântul cheie și când vine vorba de bani pentru Balanțe. Trebuie să te ferești să cheltui prea mulți bani pe lucruri de care nu ai nevoie. Chiar dacă simți nevoia să te răsfeți, fă-o cu măsură. O perioadă mai proastă din acest punct de vedere, începe din luna martie și durează toată primăvara. Este nevoie de o grijă deosebită ca să nu rămâi cu datorii care vor fi apoi greu de acoperit.

Horoscop anual 2017 Balanță - sănătate: moderația este cuvântul cheie pentru Balanțe

În 2017 vei avea energie să faci exact ceea ce îți doreai de mult, să te apuci de sport. Energia mentală este și ea la cote mari, așa că vei putea să iei decizii mult mai ușor ca în alți ani. Tot ce trebuie să faci în 2017 este să menții un echilibru între pasiunile tale, să mănânci ce îți place, dar cu măsură. Stai departe de alimentele pline de zahăr, dar și de mâncarea junk food.

Horoscop anual 2017 Balanță. Previziuni generale pentru Balanțe în 2017

Anul 2017 va fi un an care îți va părea că trece mai repede decât alți ani. Din fericire, vei avea energia necesară și vei ține cu brio pasul. Nu îți va fi deloc greu să ții pasul cu atâtea schimbări și cu mersul rapid al lumii din jurul tău.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: