Horoscop anual leu

30 December 2017

Nativii Leu vor avea un an aglomerat, în care obligațiile sociale vor fi acaparatoare, iar îndatoririle familiale vor veni în completare. Anul 2018 este un an bun pentru consolidarea relațiilor cu membrii familiei, pentru reîntoarcerea la rădăcini și redescoperirea de sine.

Horoscop anual 2018 Leu - Dragoste: regăsire și liniște

Cuvântul de ordine în jurul căruia îți vei petrece anul 2018 va fi regăsirea de sine, regăsirea celor dragi, regăsirea pasiunilor și regăsirea atuurilor și calităților pe care nu vei ezita să le pui în practică pentru a atrage noi și noi cunoștințe. Vei avea ocazia să petreci clipe memorabile alături de familie și de partener și, în sfârșit, să-ți găsești liniștea pe această direcție.

Horoscop anual 2018 Leu - Carieră: rezultate favorabile

Vei avea mult de muncă și vei fi extrem de solicitată pe parte profesională, însă rezultatele vor fi pe măsură și nu vor întârzia să apară. Însă, va trebui să ai grijă la asocieri și să nu te lași compleșită de complexitatea sarcinilor primite. Volumul de muncă va fi mare și ai putea face greșeli din cauza neatenției sau a oboselii acumulate.

Horoscop anual 2018 Leu - Bani: investește

Pe plan financiar reușești să-ți revii pe linia de plutire și să-ți menții echilibrul în anul 2018. Nu este recomandat să faci cheltuieli mari care să-ți golească bugetul, ba mai mult, ar fi ideal dacă ai putea face economii. Este un an bun pentru investiții sau pentru colaborări care să-ți dubleze venitulrile.

Horoscop anual 2018 Leu - Sănătate: ai grijă la simptome

Solicitările constante de care vei avea parte anul acesta, dar și faptul că vei acumula oboseală, ți-ar putea da bătăi de cap la capitolul sănătate. Recomandarea noastră este să nu ignori avertismentele pe care ți le trimite organismul și să încerci să te tratezi, indiferent dacă simptomele par banale sau nu.

Horoscop anual 2018 Leu. Previziuni generale pentru Leu în 2018

Pentru nativii Leu, anul 2018 va fi un an bun pentru investiții, un an de care ar trebui să profite la maxim pentru a-și consolida veniturile pe viitor. Va fi, de asemenea, un an tensionat pe mai multe planuri, dar, la final, cei născuți sub semnul Leu vor trage linie și vor ieși pe plus, cel puțin în portofel și în conturi.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: