Horoscop Anual Rac - Unica.ro

Horoscop anual rac

30 December 2017

Pentru nativii Rac, anul 2018 aduce în centrul atenției familia, relațiile cu partenerul, cu părinții și copiii, dar și sectorul sentimental și cel al creativității. Li se va cere acestora să facă schimbări în aceste domenii, să le dinamizeze și să le imbunătățească, acolo unde este cazul.

Horoscop anual 2018 Rac - Dragoste: uniune sau despărțire

Anul 2018 vine cu încercări puternice pe parte sentimentală și te va pune în mari dileme pe care va trebui să le rezolvi cu calm și răbdare. Nu este recomandat să iei decizii radicale fără să investighezi întocmai problema. Exista marea posibilitate să-ți întâlnești sufletul pereche, însă există, în egală măsură, și posibilitatea de a te pune punct unei relații existente.

Horoscop anual 2018 Rac - Carieră: se ivesc ocazii noi

În prima parte a anului 2018 s-ar putea, încă, să mai resimți din zbuciumul și stresul acumulate la locul de muncă, însă va fi ceva trecător. Din a doua jumătate a anului te vei mai liniști și, în plus, vei avea parte de oportunitiți de natură să-ți consolideze cariera, ocazii pe care nu trebuie să le treci cu vederea.

Horoscop anual 2018 Rac - Bani: echilibru financiar

Vei reveni pe linia de plutire la capitolul financiar, în sensul că nici nu te vor da banii afară din casă, dar nici nu vei ajunge la fundul sacului. Vei avea parte de echilibru financiar și acest aspect va avea repercusiuni pozitive și în celelalte domenii din viață.

Horoscop anual 2018 Rac - Sănătate: pe linia de plutire

Dacă vei avea grijă de sănătate și-ți vei face controalele necesare, nu ar trebui să te confrunți cu probleme grave. Dureri de cap, de spate și stări de oboseală experimentăm toți, important este să nu le lași să se cronicizeze. Te menții pe linia de plutire, însă nu trebuie să lași problemele de natură sentimentală să te copleșească.

Horoscop anual 2018 Rac. Previziuni generale pentru Rac în 2018

Nativii Rac vor pune bazele unor proiecte pe termen lung și vor avea ocazia să lege prietenii de durată în anul 2018. Vor fi mai iertători și mai indulgenți cu cei din jur și-și vor reordona prioritățile în viață, însă vor avea o ușoară tentativă de egoism și egocentrism.  

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: