Horoscop anual rac

01 January 2017

Lucrurile se vor mișca mai repede în viața ta în anul 2017, dragă Rac, dar ai grijă să nu încerci să faci mai multe lucruri decât poți cu adevărat. Iată ce spun astrele despre horoscopul anual 2017, zodia Rac.

Horoscop anual 2017 Rac - dragoste: e timpul să ieși din carapacea ta

Atât pe plan social, cât și pe plan amoros, 2017 va fi marcat de o revitalizare a relațiilor tale. O să socializezi mai mult, o să ieși mai mult în lume, o să faci în sfârșit lucrurile la care până acum doar visai. Dacă ești într-o relație, sunt șanse mari ca aceasta să se îmbunătățească, să te înțelegi mai bine cu partenerul de cuplu și să vă faceți planuri de viitor. Câțiva raci însă vor renunța la relațiile stabile, dacă partenerul nu le mai oferă tot ce își doresc, și vor porni pe cont propriu. Oricum ar fi, într-o relație sau nu, anul acesta e timpul să ieși din carapacea ta și să guști puțin din lumea exterioară. Ai stat suficient timp în lumea ta.

Horoscop anual 2017 Rac - carieră: lucrezi într-un ritm alert, dar ai numai de câștigat

2017 va fi anul în care te vei dedica muncii tale, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu care îți place. Astrele îți dau energie și îți scot în cale multe oportunități, dar și un mic obstacol – ai mare grijă ca în perioada în care Mercur este retrograd să nu te cerți cu șefii! Asta e foarte important!

Horoscop anual 2017 Rac. Bani: cum stau Racii cu banii în 2017

E foarte important ca în 2017 să faci investiții bine gândite. O să ai suficienți bani, trebuie doar să îi cheltuiești cu simț de răspundere!

Horoscop anual 2017 Rac. Sănătate: e momentul să faci ceva pentru sănătatea ta

2017 îți va aduce un plus de energie și multe oportunități de socializare. Tocmai de aceea, acum e momentul să faci ceva și pentru sănătatea ta. Dacă nu iei atitudine, riști să pierzi o mulțime de oportunități, pe toate planurile. Mănâncă mai sănătos, odihnește-te suficient și apucă-te de un sport. Ar fi ideal și dacă ai renunța la vicii!

Horoscop anual 2017 Rac. Previziuni generale pentru Raci în 2017

2017 va fi un an bun, în care vei avea multă energie și vei fi cu zâmbetul pe buze aproape tot timpul. E important să îți analizezi prioritățile, să profiți de oportunități și să ai mai multă grijă de sănătatea ta.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: