Horoscop Anual Taur - Unica.ro

Horoscop anual taur

30 December 2017

Nativii Taur vor traversa în anul 2018 o adevărată perioadă de purificare spirituală și de înnoire a credințelor existente. Se vor descotorosi de lucrurile care nu le mai fac bine, se vor îndepărta de persoanele care nu-i mai reprezintă și vor căuta evoluția în toate domeniile importante din viață. Din păcate, aceste lucruri nu vor fi deloc ușoare. Iată ce spun astrele despre horoscopul anual 2018, zodia Taur.

Horoscop anual 2018 Taur - Dragoste: ai nevoie de stabilitate

Viața amoroasă va fi pusă sub semnul încercării în anul 2018 și asta nu pentru a te face să pierzi sau să câștigi ceva, ci mai mult pentru a te face să conștientizezi importanța inconștientă pe care o ai de stabilitate și sprijin. Vei pune preț pe acest aspect și, prin urmare, vei cerne calitățile partenerului, păstrându-ți alături doar acea persoană care va fi suficient de responsabilă pentru nevoile tale.

Horoscop anual 2018 Taur - Carieră: culegi roadele

Dacă până acum ai fost încercată pe acest plan, în 2018 este vremea să începi să culegi roadele muncii și stăruinței tale. Însă, va trebui să fii atentă la persoanele cu care te asociezi sau la cele care îți fac oferte tentante. Orice decizie pe care vei vrea să o iei va trebui să o cântărești de două ori și să evaluezi întotdeauna avantajele în comparație cu riscurile.

Horoscop anual 2018 Taur - Bani: libertate financiară

A trecut perioada de restricții financiare, de amânări și renunțări, însă nu trebuie să te arunci cu capul înainte la cheltuit banii. Vei observa încă de la începutul anului 2018 o ușoară detensionare la acest capitol, dar va trebui să fii calculată și să continui să clădești noi surse de venit constante.

Horoscop anual 2017 Taur - Sănătate: ai grijă cu psihicul

Anul 2018 vine cu vești bune la capitolul sănătate, însă se cere prudență la afecțiunile minore pe care le-ai ignorat până acum. În prima jumătate a anului ar trebui să te concentrezi pe acestea, să le rezolvi și să nu dai curs înrăutățirii lor. Spre final de an te poți simți epuizată, însă epuizată psihic și nu fizic, aspect care îți poate bloca comunicarea cu cei din jur.

Horoscop anual 2018 Taur. Previziuni generale pentru Tauri în 2018

Nativii Taur vor lupta în 2018 pentru ei înșiși și atât. Sătuli să sară în ajutorul tuturor, cei născuți sub semnul Taur vor decide că este timpul pentru schimbare și vor începe din interior în exterior. Vor lupta pentru câștigarea independenței, a libertății, a stabilității, dar și pentru îndeplinirea visurilor reprimate până acum. În 2018 este momentul să-și contureze filosofiile de viață, să plece în călătorii, să exploreze, să descopere noi culturi, noi locuri, noi oameni. De asemenea, este anul în care Taurii trebuie să-și pună în practică ideile și abilitățile artistice.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: