Horoscop anual taur

01 January 2017

În 2017 vei avea mai multă energie ca de obicei. Chiar dacă în primă fază asta te va speria puțin, îți vei da seama repede că, dacă ți-o canalizezi în direcția potrivită, această energie te va ajuta să faci lucruri grozave! Iată ce spun astrele despre horoscopul anual 2017, zodia Taur.

Horoscop anual 2017 Taur - dragoste: e anul tău norocos

În 2017 distracția va fi pusă pe primul plan! S-ar putea să ieși dintr-o relație lungă, să te desparți de actualul partener de cuplu, și să îți dorești să experimentezi cât mai mult. Dacă nu ești într-o relație stabilă, noul an îți aduce distracție cât cuprinde, aventuri și, spre vară, o iubire nouă, care te va schimba total!

Horoscop anual 2017 Taur - carieră: e timpul să pui accent pe relațiile profesionale

În 2017 nu o să avansezi în carieră, din păcate, șansele sunt destul de mici pentru asta. Însă poți pune bazele unei viitoare evoluții, prin tot felul de relații profesionale, pe care e indicat să le crești în acest an.

Horoscop anual 2017 Taur - bani: cum stau Taurii cu banii în 2017

Chiar dacă ți se pare plictisitor să faci economii pentru mai târziu, pentru că tu vrei să te bucuri de prezent, în 2017 e important să economisești. Fă-ți un cont de economii, strânge niște bani pentru zile negre și îți vei mulțumi mai târziu, vei vedea! O să ai suficienți bani pentru asta, mai ales dacă nu o să mai faci cumpărături compulsive!

Horoscop anual 2017 Taur - sănătate: dieta îți va dicta starea de sănătate

Cum vei mânca în 2017, așa te vei simți. Mulți Tauri s-ar putea ca anul acesta să facă o schimbare drastică în alimentația lor – să treacă la vegetarianism sau cel puțin să renunțe la alimentele nesănătoase. Dacă vei avea grijă de dieta ta, te vei simți de o mie de ori mai bine!

Horoscop anual 2017 Taur. Previziuni generale pentru Tauri în 2017

Energia pe care o vei simți anul acesta te va ajuta să faci multe lucruri bune pentru tine. Ți-o poți canaliza spre sport, sau orice activitate care te bucură, și vei vedea rezultatele în cel mai scurt timp. Trebuie doar să nu irosești această energie, pentru că altfel vei avea mult de pierdut!

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: