Horoscop anual fecioara

01 January 2017

Anul 2017 va fi unul al experiențelor de tot felul. O să ți se pară că trăiești mai mult, chiar dacă nu vei face nimic special, practic vei avea aceeași viață, însă o vei trăi cu mult mai multă implicare. Iată ce spun astrele despre horoscopul anual 2017, zodia Fecioară.

Horoscop anual 2017 Fecioară - dragoste: ieși din relația de cuplu și începi un nou capitol

2017 îți aduce dorința de a ieși din actuala relație de cuplu. Vrei să fii din nou pe cont propriu, te-ai plictisit de viața de cuplu. Vrei să încerci lucruri noi, să trăiești aventuri amoroase și să te bucuri de tot ce viața îți oferă, fără compromisuri, fără explicații. Dacă nu ești într-o relație, probabil că nici nu vei fi anul acesta. Sau cel puțin nu în una de lungă durată. Îți place viața pe cont propriu și nu vrei să te legi de nimeni pe termen lung.

Horoscop anual 2017 Fecioară - carieră: e timpul să te maturizezi mental

Vrei ceva, dar nici tu nu știi exact ce vrei. Ei bine, în 2017 e timpul să afli! Ori rămâi la actualul loc de muncă, dar te implici cu adevărat, ori renunți și pornești pe un drum nou, unde să îți transformi pasiunile în carieră. Nu se mai poate ca până acum – e timpul să iei o decizie!

Horoscop anual 2017 Fecioară - bani: cum stau Fecioarele cu banii în 2017

2017 va fi anul în care vei munci pentru a-ți plăti datoriile. Nu o să stai prea bine cu banii, dar vei face tot ce îți stă în putință pentru a reuși să scapi măcar de datorii. Va trebui să muncești mult, iar rezultatele nu vor fi pe măsura așteptărilor tale, dar te-ai gândit vreodată că poate așteptările tale nu erau chiar atât de realiste? Coboară cu picioarele pe pământ!

Horoscop anual 2017 Fecioară - sănătate: ia o pauză și gândește-te la sănătatea ta

2016 a fost un an în care nu te-ai gândit prea mult la sănătatea ta și ai facut excese de tot felul. În 2017 lucrurile trebuie să se schimbe, dacă vrei ca anul să se termine cu bine. Lasă petrecerile, rămâi acasă și odihnește-te. E spre binele tău!

Horoscop anual 2017 Fecioară. Previziuni generale pentru Fecioare în 2017

2017 nu va fi cel mai bun an al tău, dar vei avea suficientă energie pentru a-l transforma în ceea ce îți dorești, doar dacă îți dorești cu adevărat. Nu mai aștepta ca alții să îți ofere ajutor, nu mai visa cu ochii deschiși! Caută oportunități și profită de ele. Ai potențial, trebuie doar să ai și chef de muncă!

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: